- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz BÁ Nutrition #20210 üzenetére
Ha beírod mellé, hogy media player, akkor biztos megtaláltad volna, amit keresel (bár nekem anélkül is az első két találat). Mondjuk én is lehettem volna kevésbé forróvérű.
Itt a pontos termék.
Szívesen!
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
cdl
senior tag
Esetleg használtan:
-
gulyasa
őstag
"R6S"-t keress.
Pontosabban "Egreat R6S" a teljes neve.[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
törölt tag
válasz BÁ Nutrition #20207 üzenetére
...az LG passzív 3d az sbs nem...? nem, de a kérdés feltevéséből már tudom, hogy nem 1 perc lenne elmagyaráznom
Vágjunk a közepébe, azaz a torrentezési szokásaidról kérdeznélek . 25-45GB Blu-ray ISO-t töltesz, vagy MKV konténerbe csomagolt 5-15GB SBS filmet? Ha utóbbit, akkor bármelyik médialejátszó megteszi, ha előbbit, akkor BD3D képes lejátszót kell keresned, pl Mede8er MED600X3D.
Az említett Realtek 1186 chipset ismeri az összes 3D formátumot, az Egreat R6s, R160s is.
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
válasz BÁ Nutrition #20203 üzenetére
"aggyá linket"?
Nem vagyok a szolgád öreg. Örülj, hogy segítettem! Tanuld meg inkább a tirpákság helyett használni a guglit!Minden említett dolgot tud a lejátszó.
-
törölt tag
válasz BÁ Nutrition #20204 üzenetére
Ott láthatod a képeknél a lejátszó seggét, rajta az optikai és HDMI kimenettel.
Milyen 3D-t szeretnél? Full HD 3D-hez Realtek 1186-os chipset vagy Popcorn A-400 kell. SBS és tsi-hoz elég a WD is.
ill akkor most ebbe beépíthető a vinyó vagy nem?
Nem, de ezt nem is mondtad, hogy kellene USB bemenetekre külső HDD-vel hajthatók.
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
válasz BÁ Nutrition #20200 üzenetére
Vegyél R6s-t! 20k, a legmodernebb chipset, és bármilyen filmet lejátszik.
-
törölt tag
válasz BÁ Nutrition #20189 üzenetére
Az a típus még nem tudja külső eszközről a sokcsanotrnás hangokat továbbítani, lekeverné sztereóra. Olyan lejátszót vegyél amit említettünk, egyiknek sem gond a HDMI/kép, optikai SPDIF/hang továbbítás.
25k körül? Talán WD TV Live Streaming (WDBGXT0000NBK-EESN), sokkal modernebb, mint az R1 Asus. Itt egy logout kedvcsináló, nézz rá.
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz BÁ Nutrition #20187 üzenetére
ill most nézem hogy a tv-n (LG42LW5500) van olyan kimenet hogy optical digital audio out, ez ki tudja vinni a HDMI-n kapott dts jelet az erősítőre?
nem vagyok szakértője a témának, de paraszti ésszel elvileg tudnia kéne nem?Regger: akkor te melyik lejátszót ajánlod?
nekem szimpi az asus, de annyi fajta van hogy nem igazán igazodok ki rajta már..
az oldalon ahonnét linkeltem 10+ féle van[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
törölt tag
válasz BÁ Nutrition #20181 üzenetére
HDMI kimenet és optikai kimenet, ezekre van szükséged. A lejátszók többsége így van felszerelve, a linkelt típus is.
-
Peak
addikt
válasz BÁ Nutrition #20177 üzenetére
mármint hogy 2 HDMI kimenete legyen a lejátszónak?
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
Mercutio_
félisten
válasz BÁ Nutrition #20128 üzenetére
Ott szerintem más gond lehet, logikai partíció, vagy nincs betűjele, de ilyennek megvétel előtt úgyis utánaolvas az ember.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Logitech H390 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- JBL Xtreme hangszóró ÚJSZERŰ állapotban! - Minden tartozékával, dobozával
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Adam Audio A4V + Sub8, stúdió, desktop hangfalszett
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest