Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
szaszlaci #2592 üzenetére
Nem lesz gondod velük. Nekem oplayem van. Azon kívül, hogy nincs csicsás menü (jukebox) mindennel meg vagyok elégedve. De akinek kell jukebox az felrakhatja rá a playon hd fw-t
csak lassan lesz a gép.
Itt egy
példa, hogy végigszkennelve a film átlagosan mennyi bitráta és mennyi a max értéke.
Sample fájl nézegetése ezért szerintem fals képet ad -
kisgyerek85
senior tag
válasz
szaszlaci #2589 üzenetére
12Mb/s még egyáltalán nem sok neki. Kb 33 fölött vannak gondok, hogy beakad hálózaton.
Van egy program (bitrate viewer) amivel én végig szoktam szkenneltetni a filmeket és az megmutatja, hogy mennyi az átlagos bitráta és mennyi a max csúcsa. Ha a csúcs 33 fölött van akkor azt megy külső vinyóra, ha kevesebb akkor maradhat a nason
Megszívtam már egy pár filmmel nézés közbe, mert bizonyos jelenetnél nem bírta átnyomni az anyagot és szaggatott rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest