Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Azért nem tapasztaltad, mert sokkal jobb erősítővel próbáltad, mint az enyém (Pio VSX423). Egyébként a Ti tesztetek alapján döntöttem a Mede8er megvásárlása mellett. Nagyon jó teszt egy nagyon jó gépről, minden szavával egyetértek. Sajnos nem tudhattátok, hogy van ilyen problémája egyes erősítőknél, mindegyikkel nem próbálhatjátok ki. Több fórumon is panaszkodnak erre, ez pl. így:
When I stop playing audio, pause a video, fastforward - the audio coming out of the HDMI pass-through will cause a POP or crack through the speakers. I similarly researched this on forums and this is again just how it works - appears to be due to mede8er box just dropping the bitstream mid-stream and some receivers not handling this oddness well - Onkyo seems particularly bad for this and seen multiple Marantz reports of this (I have a marantz sr6004). It didn't seem to me to be speaker-damaging type of sounds but its definitely annoying and buggy and I have very expensive speakers passing through monoblock amps out of the receiver so I could see how I could amplify and damage something and I'm unwilling to take that chance. Perhaps I am over-reacting but with no fix for this possible this was the one deal breaker for me. Unfortunate because I really liked the media player.
Itt egy téma, ami errő szól. Mondjuk a témaindító szerintem szimplán hazudik, hogy tönkretette a hangfalait, azt azért nem hiszem.
Sokat gondolkodtam, mit cseréljek, mert a Mede8er annyira jó, de sajnos az erősítőt nem fogom tudni eladni nagy veszteség nélkül, hiába 3 hónapos, ezért fájó szívvel a Mede8er megy, ha találok helyette alternatívát.
Akkor a 4. pontot kivettem a feltételek közül. A Mede8er pedig vitte, nem mindegyiknél, de többségében.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest