- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gawamatsu #837 üzenetére
Na rákérdeztem... Ezt a választ kaptam:
"The high CPU and memory usage are all related to the new feature in the update. It should be stopped after the update complete and perhaps you may need to restart the NAS. To avoid people's misunderstanding, we decide to pull it down from the update service. In the next update, we will introduce a new mechanism that allows you to set work hours and the high CPU and memory usage update will proceed only in work hours."
Szóval nem szűnik meg ez a folyamatos hdd aktivitás, csak majd eldönthetjük, hogy mikor zajlódjon le. Hogy mi az oka, arra nem kaptam választ, de gondolom nem publikus amíg nem jön ki az új update.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Politika
- Ukrajnai háború
- Yettel topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ViewSonic CDE4600-L 46" LED Monitor
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest