- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
xatos3
senior tag
napi okosság ha ezzel a porblémával találkoztok
intel i218-v hálókártya code 10 -nem indul, nincs hálózat
maximus hero viise bios reset, de update se driver nem fog segíteni, de egy 20 perces teljes áramtalanítás után magához tért
-
xatos3
senior tag
válasz
Dr. Gonzο #2528 üzenetére
a dc mode az egyenáram szabályozással állítja a ventilátor sebességét, ehhez elég 3 szál, a pwm az impulzussal szabályozza ehhez kell a 4 szál
a 4pin pwm venti is tud menni dc módban csak hülyeség
ha viszont 3 pinest raktok rá azt megint hülyeség pwmre kötni hisz nincs min kapnia az impulzust -
xatos3
senior tag
2 hét uztán adniuk kell tartalék alkatrészt, mert nem született végleges konkluzió hogy te tetted e tönkre ( persze hogy nem mert ők a ludasak)
a helyedben most intézkednék, rég kellett volna adniuk tartalék alkatrészt
jogilag az ipont terheli a garanciális felelősség soha nem hivatkozhat a gyrártóra ez szintén szabálysértő
-
xatos3
senior tag
válasz
juve600 #2480 üzenetére
kikapcsolod a gépet áram alatt hagyod, nyomva tartod 20-30 másodpercig a cmos resetet
vagy kiszeded a gombelemet 5 percre amikor ÁRAMTALANÍTVA van a gép
mindenképp ajánlom hogy áramtalanítás után várj 30másodpercet hogy elhalványuljanak a ledek utána nyomkodd meg 5-6 szor lassan a powert hogy teljesen kisüsd a kondikat
ha nem lesz képed ne rémülj meg, lehet hogy átállt alaplapi vidikártyára, ezesetben dugd át a zsinort
-
xatos3
senior tag
válasz
jacint78 #2475 üzenetére
mindentől függetlenül ezek a lábak rugókként működnek ekkora lemozdulás nem befolyásolhatja a működést egyértelmű hogy el akarják cigánykodni és kibújni a gari alól, ilyen szemétkedés is csak magyarországon történhet meg
egyértelmű hogy a vásárlónak van igaza
(#2476) Hando
asus háztól házig garancia? be van regelve a lapod náluk?
LEHETETLEN hogy a láb miatt lenne hibás mert akkor cpu errort postolna a füzetbe is benne van a hibakód ilyen esetre
-
xatos3
senior tag
nekem akkor is csak a feketébe megy ha 2 van bent és nem 1 (4el nem próbáltam nyilván menne)
ha ott van a papíron ha nincs
apropó másnak van olyan bugja hogyha reseteli a maximus herot akkor a system agentben a pci-e ről defultra ugrik az alapértelmezett vidikártya? (nem bios reset, hanem reset gomb simán)
-
xatos3
senior tag
-
xatos3
senior tag
a lap az valóban kb 1000/1000et tudna de ha beleszámolsz bármi latency dolgot egyből leesik, viszont a helyedben mindenképp kipróbálnám crystal disk benchmarkkal - elég az 50mb méretű teszt ne nyírd feleslegesen
ugyanakkor kicsit furcsálom hogy egy rongyosra húzott ramot használsz i3-al
van ismid akinek van K jelzésű i5 vagy i7 procija? jó esélyt látok rá hogy visszafogó tényező lehet a proci is
illetve némely alaplapban megteheted hogy kikapcsolod a biosban a pci express csatlakozókat (a kicsiket) és az ottani erőforrást átirányítod az m.2 re hogy így x4 sebességgel menjen, az is hozhat JELENTŐS javulást
-
xatos3
senior tag
válasz
Melorin #2405 üzenetére
az alaplapi sebességállítás az hero vii esetén azonnali biosban is, így tudod fülre állítgatni
a speedfan azért egyáltalán nem olyan jó mint régen volt sajnos, én mindenképp az alaplapi biosos beállítást ajánlom, nálam az F7el lehet easy módot nyitni és ott rohadt könnyen paraméterezhető akár egérrel is
nekem úgy van belőve hogy a házventik silent profillal vannak, a pumpa állandó 100% az iker cpu hűtő kimenet meg a radiátoron standard
-
xatos3
senior tag
válasz
- = Zk = - #2162 üzenetére
csak vga van a lapba téve, és a sata ssdt váltanám
és akkor megmaradna játékfuttatósak emez -
xatos3
senior tag
válasz
- = Zk = - #2126 üzenetére
akkor mi a tanulság ne erőltessem az m.2 SSD-t maximus 7 hero-ba??
-
xatos3
senior tag
közbe sass rendberakta a dolgokat az asus auto tuningja ilyen elembeteg
4400 mgz 1,224 volt
ram 2133 gyárin86 fok primeba
65 fok max játékokbancsak 1-2 órát ment úgy a proci
-
xatos3
senior tag
na kcisit játszottam az ocvel
automata twekert probaltam vízhűtés profillal
sajnos nagyon isntabil volt a rendszer mert a bclk felvette 102re amitől meghülyült a vgamost ott tartok hogy a turbo még 4700n is betonstabil, de ott már 86 fokokat csinálok vízzel is
namost van offset meg adaptive tuning az offsetnél az alapfeszt tudom állítani
de az adaptivenál a turbot is különolyan opció nincs hogy fixen kiakasztom a procit pl 4400on vagy ilyesmi?
mert automatával ez a 1.377 túl sok szerintem menne jóval kisebben is -
xatos3
senior tag
na megjött a lap reggel 8kor mostanra el is készült a rendszer teljesen, de hogy az istenbe lehet valódi dolby 5.1et kisajtolni ebből? mert ilyen iszonyatosan primitív hangkártya szoftvert álalti rég nem láttam
-
xatos3
senior tag
apropó mire számítsak majd oc téren? amdben rengeteg tapasztalatom van de utoljára pentium 3 celeron T procit húztam 900ról 1200ra XD
nézem hogy a cachet is húzni kell meg ilyenek? vagy akkor hogy is lesz ez?
-
xatos3
senior tag
jójó az fx 8320 is tette a dolgát (4600mhz) gyönyörűségesen csak 3adjára szállt el a csúcskateg giga lap, mert szervizelték csere helyett és betelt a pohár
és ha már költök akkor nyilván feljebb lépek és nem ugyanazt veszem meg 3 évesen még egyszer
kivi vok mit fog menni a 4690k, már ittvan a kezemben, a lapot várom bprőlremélem tökéletesen kezeli a kingston savage 2133 16giga kitet
-
xatos3
senior tag
sziasztok 14 év után ismét lesz inteles gépem
egy asus maximus vii hero lett a szívem válaszottja egy 4690k kíséretében!jó választás lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Robotporszívók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3600 (PC4-28800) AMD C18 INGYEN FOXPOST
- DDR4 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- Gigabyte GA-H77M-D3H (rev. 1.1) LGA 1155 alaplap
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest