Új hozzászólás Aktív témák
-
1 among many
tag
válasz
szallasi007 #2365 üzenetére
Teaway: Igen, most már a 2801 van fent.
Kb. egy hete költöztem át új házba, előzőben nem próbáltam a 2. slotba tenni videt, nem volt rá hely. 2501 bios volt fent, fagyott, aztán usb pendrive-ról, a bios saját appjával frissítettem 2801-re, fagy ugyanúgy. Bios is merevre fagyott 4-5x már pár percen belül, ha 2. slotban volt a vid, ha az elsőben, akkor nem. Emiatt gondolom, hogy nem lehet a gond win vagy egyéb szoftveres. A bios attól még tökéletesen kéne menjen, hiszen nem is töltött még be semmit boot-ról.
Minden egyes alkalommal, hogy másik slotba tettem a kártyát, ment a vid driver clean install. Úgyhogy szerintem technikailag ezen már túl vagyok, legfeljebb egy videózás miatt () kellhet megismételni az egészet...
Mivel a vidkari az első slotban működik, a másodikban nem, ezért aligha vele van a gond. Marad a lap vagy esetleg a proci. Proci Intel saját tesztje szerint is hibamentes, úgyhogy akkor marad a lap.
Egyébként tüneteket leírva lehet, h kéne Asus-tól kérnem egy állásfoglalást, hogy ha az van, amit írok, akkor szerintük mi a helyzet, ez talán garival segíthetne. Nem tudom. Tőlük van a lap is, a vid is.
-
Teaway
veterán
válasz
szallasi007 #2365 üzenetére
Ha minden igaz, a legújabb van neki fent (2801-es). Lehet, hogy egy régebbit kéne visszatenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- EAFC 25
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-H77M-D3H (rev. 1.1) LGA 1155 alaplap
- DDR4 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Garanciás! ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI Alaplap
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest