-
PROHARDVER!
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bcl
senior tag
válasz
MaCS_70 #21315 üzenetére
Ahogy írtam, nem is kérték a csomagolást (ezek szerint helyesen; de ezt írtátok is már lentebb is), viszont azt nem tudtam, hogy nem is kérhetik.
Korrekt a cég amúgy (eddig az), az ügyintézés - mondták is - az ünnepek miatt húzódhat el. Csak annyit mondtak, hogy számítsak rá , de nem biztos.
Most elvagyok az AC56U-valA költségek térítéséről viszont nem tudtam, ez érdekes. Nem feltétlenül akarok élni vele (most biztos, de máskor sem feltétlenül), de ha a jövőben egy kereskedő hozzáállása esetleg olyan lesz, amilyen, elő lehet még ezt szedni
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam Deck
- Apple MacBook
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest