Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt1129
addikt
Én egy Q6600-at akartam ebbe a lapba meghajtani,de sajnos sikertelenül. Próbáltam mindenféle beállitást,de sehogysem ment 2.8GHz-nél többet. Ekkor elvittem a gépem az egyik haveromhoz,és az ő P5K-ba pöcc föff 3.6GHz. (Igaz nem Primeoltuk,nem is ez volt a cél). Majd áttette az ő E8200-esét az én lapomba,és ismét kudarc. Azért próbálkozhatsz,de sajna tapasztalatból,és más véleményei alapján sem jó ez a lap tuningra
A másik az hogy az északi hid hűtését valahogy old meg,akár egy ventivel,akár mással,mert alapon is örülten melegszik,feszemeléssel nekem meg 85-90 fokos is volt,ami könnyen megfoghatja a tuningot. Addig is próbáld meg,és sok sikert hozzá. Remélem hogy jutsz valamire
-
-
zsolt1129
addikt
Kezdésnek lépjél be az EXTREME TWEAKER menübe és ott emeld a Rated FSB-t.Ha nem stabil a rendszer akkor emelj egy kis feszt is.A ramokat oszd vissza 2-es szorzóra. Utána is ráérsz bibelődni vele h belőtted stabilra a rendszert.Egyenlőre ennyi,ha nem megy valami akkor irj csak nyugodtan.
-
zsolt1129
addikt
Én is próbáltam E8400-al de nekem sem ment sajnos.Még egy hibával hivnám fel a figyelmed.Az északi hidon alapon is tojást lehetne sütni,ha még feszt is emelsz akkor valami iszonyat fel tud forrósodni.Érdemes valahogy ennek a hűtését megoldanod mert ez is megfoghatja a tuningot.Ha leszeded a gyári hűtést akkor számolni kell azzal hogy odavész a gari (ha van rá).Én inkább egy jó kis vantit tennék valahogy oda,ami folyamatosan légáramlatot csinál.
Sok sikert a tuninghoz és remélem hogy bejön amit mondtam.Majd számolj be róla ha van valami eredmény. -
-
zsolt1129
addikt
válasz
Ace Ventura #1262 üzenetére
Hát ez nem éppen jó hir.
Be sem tudsz lépni a Biosba? -
zsolt1129
addikt
válasz
Szabest #1201 üzenetére
Lenne még egy kérdésem.Egyszerűen nem tudom tunongolni vele Quadot.3ghz-ig felhúztam.Memtest rendben,cpu hőfok rendben.Ha pl elinditom a 3d mark-ot akkor 1 perc múlva kékhalál és reboot.Alapórajelen minden ok.Ja meg 2.7ghz-ig alapfeszen minden csak az fsb-t állitottam úgy is jó volt.Szerinted mi lehet ez???Ha feszt emelek a procinak vagy a ramnak akkor is ugyanez a helyzet.Köszi
-
zsolt1129
addikt
Sziasztok.A kérdésem az lenne hogy nekem van egy p5n32-e sli plusz lapom és egy q6600-as quadom.Milyen beállitások kellenek 3ghz-ra.Gondolok itt a proci feszre nb feszre stb....Köszi előre is.
-
zsolt1129
addikt
És még azt szeretném megkérdezni hogy van-e fennt valakinek a legfrissebb BIOS (1.003).Akinek van tapasztalata vele az kérem irjon.Mármint a tunongot mennyire szeretheti?Üdv mindenkinek.
-
zsolt1129
addikt
Sziasztok.Ez a lap támogatja az 1066MHz-s Ramokat?
-
zsolt1129
addikt
Sziasztok.Már irtam pár topikba de remélem itt tud valaki segiteni.A kérdésem az lenne hogy egy Asus P5N32-E SLI Plusz lappal szeretnék tuningolni.Ugye a az Extreme Tweaker menüben az Actual FSB (QDR) MHZ 1066-ot kell állitanom.Csak az a gond hogy ha én bármit állitok és F10 után kilépek akkor a következő indulásnál megint a gyári értékekre áll vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest