Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
Valaki tudna segíteni? a gondom az, hogy az alaplapi hangkártya cd-in je nem működik valamiért, kell valami különleges dolgot elkövetni vele, akár winben, akár biosban? Vista oprendszer
Köszi
-
AMD_ok
őstag
Nekem nem olyan, hogy a pci csatlakozón átvigye a hangot, ez egy kb 3 éves konstrukció, nem támogatja. Nem tenném bele az audigyt ha nem muszály, ez a HD audio többet tud. Csak a mikrofon ki-bementet ismeri fel a tuner programja, a lap cd-in je nem müködik, egyszerűen semmi nem látja. Be kell vhol kapcsolni?
MOD: mondjuk lehet flashelni bzoley szerint, de forrasztgatni is kell, megy ilyesmi, egy kicsit rizikós a dolog, és egyszerűbb lenne a cdin- el [link]
-
AMD_ok
őstag
Sziasztok!
Van egy apró problémám, ha valaki tud, kérem segítsen. Az a gond, hogy, tv tunert raktam a gépbe, és a hangot az audio (4 pines, lapos) kábellel összekötöttem az alaplapi (cd, tuner, mpegcard, stb) bemenettel, és semmi hang nem jön át. Tuner tuti jó, mert SB Audigyvel tökéletesen ment, csak ebbe már nem akartam berakni (mert minek?), és a tuner programjában sincs audio eszköz (analógot keres, lehet,ez a baj?).Please help!
-
AMD_ok
őstag
Cső emberek!
Érdemes az uj rendszeremet egy ilyen (P5K) lappal összepakolni? Egy E8200 lenne mellé valszeg!
Mit bír fsb-ben?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- SSD kibeszélő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Opel topik
- További aktív témák...
- Garanciális! Asus ROG CROSSHAIR X670E HERO Alaplap! BeszámítOK
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair VENGEANCE LPX DDR4 RAM 16GB (1x16GB) 3200MHz CL16 Intel XMP 2.0 INGYEN FOXPOST
- ASRock X399 Phantom Gaming 6 Threadripper 2920X ARCTIC Freezer 50 TR
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest