- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viperator
őstag
Adott Asus P5B, Gigabyte X1950Pro és Win7 - miért nem tudok telepíteni ATI RADEON drivert? (driversweeper is volt már)
Előre is köszönöm!
Üdv!
-
bleró
tag
köszönöm
-
bleró
tag
Sziasztok.Tudnátok segíteni hogy Asus p5b lapba,a legfrisebb boissal,műkődik a core 2 e8400proci?Köszönöm előre is.üdv.
-
ROBERTOH
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy csak az egyik hangfal szól, miközben gép be-kikapcsoláskor a windows hangja mindkettőből jön. Pár napja csinálja ezt a gép, és nem raktam fel új progi, nem cseréltem hardvert. Először gép újraindítás után működött mindkettő, de most már az sem segít. Másik hangfalnál is ugyanez a helyzet, tehát nem a hangfal ment tönkre. Drivert is újraraktam, de semmi változás. Hangbeállításoknál is sztereó van megadva, hangerő nincs lehúzva. Egyenlőre kifogytam az ötletekből, valakinek van még esetleg?
ui.: az kimaradt, hogy az alaplapra integráltat használom
-
kopidoo
senior tag
Visszaolvastam, a kérdés tárgytalan.
SRY -
kopidoo
senior tag
A 4x1GB felállás miért butítja a tuningolási lehetőségeket?
Korábban 2x1GB mellett nem volt gond, viszont most kisebb órajelet is csak plusz feszemeléssel tudok elérni.
Jobb lenne a 2x2GB... -
nancsik
tag
Hali mindenkinek.Kérlek segítsetek.asus p5b alaplapra felraktam az új 2104-es biost.De azóta a bios a pc kikapcsolásakor nem áll le.probáltam az asus update val vissza rakni a 2101-est,.de sajnos nem engedi.légyszi segítsetek.Hogyan csináljam.Előre is köszi mindenkinek.
-
nancsik
tag
sziasztok.sikerült frissíteniem élletemben először a biost. hála nektek kollégák
most az everest ezt irja. Verzió 2101 Kiadás dátuma 12/30/2008 van ettől újabb? vagy maradhat ez?
-
tálusz
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy miért van az ha manuálisan állítom be a memóriaidőzítést akkor se kép, se hang. Auton semmi gond, megy minden mint a karikacsapás.
Ha valakinek van valami ötlete szívesen meghallgatom. Előre is kösz! -
Templ@r
tag
válasz
Szroncs #8178 üzenetére
Szia!
Megpróbálkozom segíteni, de előbb vissza kellene írnod a
"CPU Vcore Voltage"-ot a következő beállítások mellett:
---------------------------------------------------------------------
CPU Frequency: 400
DRAM Frequency: DDR2-800MHz vagy kisebb
CPU Vcore Voltage: AutoCPU szorzó: 6
C1E Support Disabled
---------------------------------------------------------------------
CPU Frequency: 350
CPU Vcore Voltage: AutoCPU szorzó: 7
C1E Support Disabled
----------------------------------------------------------------------CPU Frequency: 200
CPU Vcore Voltage: AutoCPU szorzó: 11
C1E Support Disabled
----------------------------------------------------------------------
CPU Frequency: 266
CPU Vcore Voltage: AutoCPU szorzó: 9
C1E Support Disabled -
Szroncs
tag
Szeva mindenki. Lerágott csont de szeretnék segítséget kérni tuninghoz. Tudom százszor végigmentetek már rajta de most kezdeném a dolgot és biztosra szeretnék menni. A rendszer:megérett a tuningra és egy stabil húzást szeretnék elvégezni.
P5B deluxe Bios: 1238
Core 2 duoE6600@2.4 Ghz "léghűtés"
Geil Value: 2x2GB CL5,5,5,15
Belinkelem a bios-t így várnám a segítőkész embereket aki kitöltené tapasztalatai szerint.
Bios
►Advanced
►JumperFree Configuration
AI Tuning Manual
CPU Frequency
DRAM Frequency DDR2-800MHz
PCI Express Frequency
PCI Clock Synchronization
Spread Spectrum Disabled
*Memory Voltage
*CPU Vcore Voltage
FSB Termination Voltage
NB Vcore
SB Vcore ( Sata;PCIE )
ICH Chipset Voltage►CPU Configuration
Modify Ratio Support Enabled
Ratio CMOS setting
C1E Support Disabled
MAX CPUID Value Limit Disabled
Vanderpool Technology Disabled
CPU TM Function Disabled
Execute Disable Bit Enabled
Peci Enabled►Chipset
►North Bridge Configuration
Memory Remap Feature Disabled
Configure DRAM Timing by SPD Disabled
*DRAM CAS # Latency
*DRAM RAS # to CAS # Delay
*DRAM RAS # Precharge
*DRAM RAS # Activate to Precha
*DRAM Write recovery Time
*DRAM TRFC
*DRAM TRRD
*Rank Write to Read Delay
*Read Write to Precharge Delay
*Write to Precharge Delay 10
Static Read Control Disabled
Initiate Graphic Adapter PEG/PCI►PEG Port Configuration
PEG force x1 DisabledElőre is köszi a helpet mindenkinek.
-
Warpig
aktív tag
Sima P5B lapom van és nem működik a legutolsó hangdriver (Beta Version 6.10.X.6585).
Valaki meg tudta oldani a dolgot? -
bluyoo
nagyúr
válasz
Templ@r #8170 üzenetére
Hát igen a legegyszerűbb módja az biztos.De 64bites vin7 alatt én nem kockáztatnék.
Nem csak én jártam vele így azért is szóltam bele.
Bár ahogy írtam más oprendszer alatt gond nélkül és mindenekelőt nagyon egyszerűen megy a dolog.
A válaszodat pedig köszönöm.
Még annyit hogy alvó állapot helyett is újraindul a géped vagy csak be kellene állítania valamit? -
Templ@r
tag
Ha nem kezdte el Flash-elni akkor nem amiatt szállt el szvsz. Régebben nekem is fagyott már be ez a program, de még flash-elés előtt, így az alaplapnak semmi baja nem lett.
Egyébként azért írtam ezt, mert fórumtársunk hsz-éből az jött le, hogy még életében nem csinált ilyet, emiatt célszerűen, a legegyszerűbb megoldást ajánlottam.A kérdésedre: nekem is a legfrissebb bios van fent és ugyanezt csinálja (a régebbi nem csinálta). Szvsz így oldották meg, hogyha a biosban olyan beállításokat eszközölsz amivel a gép már nem indulna el, akkor vissza tudjon tölteni egy olyan állapotot, amin legalább a bios betölt (persze ez nem biztos).
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Templ@r #8166 üzenetére
Hi!
Vin 7 alatt nem ajánlanám ASUS Update Utility-t nekem így szált el a lapom a régi biost leszedte az újat meg "elfelejtette" rárakni.Vagyis közben kifagyott.
Konfliktnak ugyanígy.
Pedig még vista alól is normálisan működött.Kétszer is frissítettem vele.
De nekem is lenne egy kérdésem:
Haveromnak Abit il9-es lap helyett lett a gépbe rakva egy P5B legfrissebb biosal.
A kérdésem a következő lenne a rendszer indításkor kétszer felpörget mindent majd csak ezután indul el.
Alvó állapot helyett újraindul a gép.Mi lehet a bibi? -
Templ@r
tag
válasz
nancsik #8164 üzenetére
Szia!
Legegyszerűbb, ha leszeded az ASUS honlapjáról az ASUS Update Utility nevű programot és telepíted. leírás róla [itt] található. A program automatikusan megkeresi neked az alaplaphoz tartozó bios-t és flash-eli is.
Semmi egyéb hókuszpókusz nem kell hozzá.RAM: nagy valószínűséggel működni fog, ha azonos a gyártó és a típus is, de az korán sem biztos, hogy a procit tuningolni fogod így, ugyanis ahhoz nem árt, ha ugyanolyanok a chip-ek a ramokon.
-
pumi1980
tag
válasz
Dark Archon #8147 üzenetére
Először is, BIOS-ban állítsd be az S3 készenléti módot (ne S1 vagy auto), majd Winben kapcsold ki a hibernálást (parancssorban rg. módban: powercfg -h off)és biztos, ami biztos a készenléti módot (sleep) is. Ezek után ki kell, hogy kapcsoljon normálisan.
Köszi szépen, S3 készenléti mód nálam is megoldotta a gondot.
Leírom mi volt a probléma:
Alvó állapotban továbbra is mentek a ventillátorok, habár a vinyok, monitor kikapcsolt. A PC teljesítményfelvétele alig csökkent valamit a normál állapothoz képest.
A proci kicsit tuningolva van (2,1GHz -> 2,8GHz). Először azt hittem a tuning miatt nem megy rendesen az alvó állapot, ezért nyomtam a BIOS-ban egy default beállítást, ezután már rendesen működött a készenléti állapot.
Ezután CSAK a tuning beállításokat változtatva (FSB/Vcore/Vram/Timing...) megint felemeltem az órajelet 2,8GHz-re. A készenléti állapot megint nem volt jó. Ekkor olvastam a hozzászolásodat. A SUSPEND MODE tuning mellett "S1 ONLY" volt (ezt valószinűleg a BIOS bizonyos tuning értékek mellett magától átállította "AUTO"-ról), "S3 ONLY"-ra téve
tökéletesen működik az alvó állapot tuning mellett is.Bocs egy kicsit hosszú lett...
-
nancsik
tag
válasz
koryy23 #8163 üzenetére
sziasztok.van egy p5b alaplapom.jelenleg dualcore d900 intel pentium proci van benne. olvastam hogy lehetséges core 2 duo e7200-at is bele tenni.csak biost kell frissíteni.még sohasem csináltam.tudnátok segíteni ? 1.hogyan csináljam,és honnét töltsem le a megfelelő verziót? 2.fontos e hozzá pendrive,vagy meglehet csinálni egy usb 2-es kártyaolvasóval is,amibe sd kari van? 3.most 2 slot ban 2x1gb ram van.ha a másik 2-be is rakok 2x1gb-ét,fog e működni a dual chanel?előre is köszi a választ mindenkinek.üdv
-
-
koryy23
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám van,hogy nem ismeri fel az alaplap a 4Gb memóriát!Alaplapom P5B Deluxe E6400-as proci.A biosba is csak 3072Mb ramot mutat.
Memóriák:2x1Gb Corsair 800MHz 4-4-4-12
2x1Gb Corsair 800MHz 5-5-5-18
Próbáltam 64bites Win-t is de mivelhogy már a biosban csak 3gigát mutat ezért ugyanaz!
Win7-et használok,és kiírja,hogy 4Gb memória van de csak 3 használható!
Bios az 1238-as van fenn! Esetleg valami ötlet?
Előre is köszi! -
Templ@r
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
Adottak egy ASUS P5B és egy ASUS P5B-E Premium alaplapok. Hozzáfogtam a CPU tuningnak ezekkel az alaplapokkal és viszonylag sok állítgatás után a következőkre figyeltem fel:
VCORE feszültséget auton hagytam, az FSB-t 400 MHz-re állítottam, a szorzót úgy állítottam be, hogy a CPU vagy a névleges MHz-en működjön.
Az állítások elötti állapotban a VCORE ~1.2 V környékén mozgott, az állítások után felment ~1,5 V környékére. Utána belefogtam a VCORE manuális állítgatásába, de ~1,5 V-nál lényegesen kisebb értéknél már el sem indult a gép.
Van valakinek valami ötlete, hogy miért van ez? Vagy ez ennek a szériának az alapvető tulajdonsága, hogy FSB emelés esetén egyre mászik fel az igényel VCORE fesz (miközben a proci valójában nincs húzva)? -
BLiNk3r
senior tag
válasz
LordAxwell #8153 üzenetére
Szia!
Nem lesz vele gond, tudja fogadni a lapod Q6600-as procit minden további nélkül (a Q8xxx-es és Q9xxx-es procikat is viszi, max egy BIOS frissítés kell).
Én pont ma cseréltem ki a P5B lapomban az E6300-at egy Q8200-ra (itt kallódik már karácsony óta a szekrényemben, eddig lusta voltam cserélni). A BIOS-t Windowsból frissítettem a legújabbra - minden gond nélkül
Az elkövetkezendő napokban-hetekben pedig következhet a finomhangolás.
-
LordAxwell
senior tag
Helló!
Nekem van egy Asus P5B deluxe alaplapom, most van benne egy core 2 duo e8400.
Az a kérdésem hogy belemenne e egy core 2 quad q6600, vagy q8*** vagy q9***?
De igazából a q6600 érdekelne.
Köszi a választ. -
-
ló úr
őstag
Sziasztok. Nekem egy olyan jellegű kérdésem lenne,h megvan tuningolva a gépem,és 1.4 V van adva az északi hídnak,P5B lapom van nekem is,a sima. Van rajta egy kis venti az északi hídon,de csak ráragasztva a bordára, és szívja a meleget elvileg,mert másképp nemtudtam rászerelni. Kérdésem a következő,h nagy baj e h olyan meleg,h nemtudom 2-3 másodpercnél tovább megfogni a bordát?? Saccra olyan 50-60 fok között mozoghat. Lesz e baja így ha így fogom ezt használni vagy sem??
Előlre is köszönöm a válaszokat!! -
sutaxx
tag
sziasztok
vettem egy e5200 as intel processzort és az lenne a kérdésem , hogy az ASUS P5B DELUXE -ba simán belemenne mindenféle BIOS frissités nélkül ? mert tesóm sima p5b laőjába nem megy ... :S
-
Atesz4
csendes tag
Köszi mindenkinek!
-
Atesz4
csendes tag
Sziasztok!
Asus P5B Deluxe alaplapom van benne ehy 2160 procival ami alapon 60 fokon megy gyári hűtővel hogyan tudnám ezt a hőfokot csökkenteni?
-
Ez a topic kihalt?
-
Kérdésem az lenne, hogy milyen biztonsági (túlfeszelés védelem) van ezeken a lapokon, ugyanis egy haveromnak most fogok egyet tuningolni, de még nem volt ilyen lappal dolgom és ezért nem szeretném elfüstölni...
Köszi
-
polar
tag
Sziasztok!
Egy ideje fennáll a következő hiba a gépemben, szeretném a véleményeteket kérni.
Én az alaplapra gyanakszom, de sajnos nem tudom egyértelműen arra fogni a hiba okát, Ti biztos okosabbak vagytok nálamIndulás után betölt az XP, aztán mikor a NOD töltene be, lefagy. Egérmutató látszik, mozog, viszont semmire nem reagál. Újraindtom és vagy ugyan itt fagy le, vagy a háttér sem jön be. Homokórázik, de semmire nem reagál, fekete háttérrel. Gyanakodtam már mindenre, kiszedtem a TV tunert, az sem segített(ezzel már voltak korábban problémáim). Kiszedtem egyik memória modult, elindult. újraindtottam, nem indult. Kipróbáltam minden kombinációban, minden slotban, de teljesen random lefagy vagy elindul(95%ban lefagy). Gyanakodtam videokártyára is, de még az utolsó elindulás alkalmával elég sokat jétszottam vele(olyan játékkal ami meghajtotta rendesen), akkor nem volt képhiba vagy hasonló.
Újraraktam az oprendszert, de az után sem javult a dolog. Úgy úgy gondolom, hogy az, hogy a nod töltése alatt fagy le, csak a véletlen műve.
Ha kikapcsolom a bekapcsoló gomb nyomvatartásával, a num lock továbbra is világít. BIOS reset megvolt, nem segített.
Van esetleg valami hasonló tapasztalatotok, ilyen tünetekkel?
Esetleg lehet ez vinyó hiba? Ezt még nem teszteltem, de nem hallok kattanást, vagy sípolást.(a HD Sentinel 100%osnk írta mindegyiket).
Esetleg lehet valami öndiagnosztikát futtatni az alaplapon, vagy hasonló?Köszi előre is a választ!
A konfig: Asus P5B, 2*1GB 800MHz Geil Ultra, Gigabyte 8800GT, 1 db 250GB Seagate, 2*250GB Samsung, 500W Coolink táp
-
vlaci79
senior tag
válasz
[HUN]Zolee #8126 üzenetére
Szia!
P5B deluxe-al és az utolsó béta biosszal néztem 7200-t.
Menni megy benne, Vcore-t nem lehet benne állítani.
A lap a feszültséget jól állítja be, ami nálam volt lt az 1,1V-on ment alapból.
Tuning kiséréletek során nagyon hamar túlfeszeli a lap a porcit.
VLaci -
Kami11
őstag
P5B-E laptulajoknak a következő infóval tudok szolgálni Q9400-as proci vásárlása előtt:
A legújabb BETA BIOS-sal -1807- működik a fenn nevezett CPU kifogástalanul, sőt nálam 400-as FSB-n 1.2V-on 3.2GHz-en stabil. -
Kami11
őstag
válasz
Vigyori74 #8125 üzenetére
Nem kellett volna kivenni, ugyanis ez is jó és egyszerűbb megoldás:
Device Managerben, IEEE 1394 Bus Host Controllers alatt VIA 1394 OHCI Compilant Host Controller eszközön Power Management tab, Allow the computer to turn off this device to save power checkboxot be kell pipálni. -
[HUN]Zolee
őstag
Van egy P5b-E Plus lapom . Hogy mennek ebben a E7x00 procik? Bios beta van jelezve hozzá. Tapasztalatok?
-
give3
tag
válasz
Vigyori74 #8118 üzenetére
Na sikerült!
Próbálkoztam mindenféle BIOS beállítással, BIOS-t frissítettem, de nem oldotta meg a problémát.
Aztán kivettem a gépből az egyetlen PCI-os kártyámat (egy Fire-Wire kártya), és egyből lekapocsolt a gép.
Vissszaraktam, megint nem kapcsolt le. Úgyhogy biztosan ez a kártya okozta nálam a gép le nem állítást.
Most ki van véve ez a kártya (úgyis ritkán használom), és örülök, hogy lekapcsol végre a gépem!
üdv. -
give3
tag
válasz
Vigyori74 #8118 üzenetére
Na sikerült!
Próbálkoztam mindenféle BIOS beállítással, BIOS-t frissítettem, de nem oldotta meg a problémát.
Aztán kivettem a gépből az egyetlen PCI-os kártyámat (egy Fire-Wire kártya), és egyből lekapocsolt a gép.
Vissszaraktam, megint nem kapcsolt le. Úgyhogy biztosan ez a kártya okozta nálam a gép le nem állítást.
Most ki van véve ez a kártya (úgyis ritkán használom), és örülök, hogy lekapcsol végre a gépem!
üdv. -
-
Tcm
tag
SEGÍTSÉG!
Bios-t próbáltam frissíteni Win7 alól! ASUS P5B Deluxe! 1216 ról 1238-as BIOSra.
Amint láttam a Bios törlést megcsinálta, de beírni az új BIOSt már nem tudta a program.
"Unable to detect ASUS BIOS" hibaüzenettel már a program sem indul.
Nem merem a gépem kikapcsolni, mert akkor valószínűleg lesz egy darab fémhulladékom.
Mit tudok csinálni????
-
Vigyori74
csendes tag
válasz
[CS]Blade2 #8117 üzenetére
ezt már az elején megcsináltam és sajnos semmi eredmény
de azért köszönöm. -
Vigyori74
csendes tag
válasz
[CS]Blade2 #8115 üzenetére
és hol van a control panel?
a Bios-ban vagy az oprendszerben?
mert a Bios-ban ilyet nem találtam. -
-
Vigyori74
csendes tag
Sziasztok!
A következő lenne a problémám:
Van egy ASUS P5B alaplapom és win7 oprendszerem.amikor kikapcsolom a windowst szabályosan a lállítás gombal az oprendszer leáll és kikapcsol a vinyó is.de!most jön a lényeg a gép tovább működik mennek a ventillátorok és a táp.csak a kikapcsológomb hosszas nyomására áll le minden!már próbáltam mindentios frissítést,chipset frissítést,win7 frissítést,tápcserét és a probléma ugyan úgy fennáll.
-
Bone78
csendes tag
-
Bone78
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes egy sima P5B lapot P41 vagy P43-ra lecserélni(E7300 a procim)?
Nincs semmi gondom vele,elég mindenre,csak valamit szeretnék venni a gépemhez -
Norbi46
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a hozzáértőktől RAM arány és időzítés beállításához!
A lap Asus P5B a ramok 2x1GB Kingston 800MHZ CL5 időzítésű.
adok egy képet:A kérdésem az hogy lehet-e jobb gyorsabb beállítást?! Vagy ezek aramok enyit tudnak.
Egyébként jön még kettő ugyanilyen ram 4GB lessz össz. -
Szemi82
tag
válasz
Polacsko #8100 üzenetére
Talán ez segíthet valami.
BIOS jelzések
Az AWARD BIOS jelzései:
Nincs hangjelzés: Elromlott vagy az alaplaphoz nem megfeleloen van csatlakoztatva a tápegység.
Megszakítás nélküli hangjelzés: Rossz a tápegység.
1 rövid hangjelzés: Minden rendben.
2 rövid hangjelzés: Jelentéktelen problémák adódtak. A BIOS felkínálja a CMOS Setup indítását, mely során kiigazíthatjuk az eltárolt hibás beállításokat. Ellenorizze az adattároló és az alaplap közötti szalagkábel megfelelo csatlakozásait!
3 hosszú hangjelzés: A billentyuzet hibája. Indítsa újra a számítógépet!
1 hosszú+1 rövid hangjelzés: Probléma van a RAM-mal.
1 hosszú+2 rövid hangjelzés: Probléma van a videokártyával. Ez a leggyakrabban eloforduló hiba. Ebben az esetben ajánlatos kivenni a videokártyát a csatlakozójából, majd pedig visszahelyezni. Ellenorizzük a monitor csatlakoztatását!
1 hosszú+3 rövid hangjelzés: Hiba történt a billentyuzet inicializálása során. Ellenorizze a megfelelo csatlakoztatást!
1 hosszú+9 rövid hangjelzés: Problémák adódtak a ROM-memóriából történo adatok olvasása során. Indítsa újra a számítógépet!
Ismétlodo hosszú hangjelzések: A RAM-memória nem megfeleloen lett csatlakoztatva az alaplaphoz.
Ismétlodo rövid hangjelzések: Problémák adódtak a tápegységgel. Tisztítsuk meg azt a portól!
Az AMI BIOS jelzései:
Nincs hangjelzés: Elromlott vagy az alaplaphoz nem megfeleloen van csatlakoztatva a tápegység.
1 rövid hangjelzés: Minden rendben.
2 rövid hangjelzés: Probléma van a RAM-memóriával. Indítsa újra a gépet! Ellenorizze a memória moduljait!
3 rövid hangjelzés: Hiba van a memória elso 64 KBájt-jában. A teendok ugyanazok, mint az elobbi esetben.
4 rövid hangjelzés: Rossz a rendszer-timer.
5 rövid hangjelzés: Hiba a központi processzorban.
6 rövid hangjelzés: Rossz a billentyuzet kontrollere.
7 rövid hangjelzés: Hiba az alaplapban.
8 rövid hangjelzés: Hiba a videó memóriában.
9 rövid hangjelzés: A BIOS kontrollösszegének (CRC) hibája.
10 rövid hangjelzés: Hiba a CMOS-memóriába történo beírás során.
11 rövid hangjelzés: Rossz a külso cache memória (az alaplap slot-jain található).
1 hosszú+2 rövid hangjelzés: Hiba a videókártyában.
1 hosszú+3 rövid hangjelzés: Ugyanaz, mint az elozo esetben.
1 hosszú+8 rövid hangjelzés: A videokártya hibája, vagy nincs csatlakoztatva a monitor.
A Phoenix BIOS jelzései:
1-1-3: Az adatok kezelésének hibája a CMOS-ban.
1-1-4: A CRC hibája a BIOS-ban.
1-2-1: Rossz az alaplap.
1-2-2: Hiba a DMA-kontroller inicializációja során.
1-2-3: A DMA-csatorna hibája a muveletek elvégzése során.
1-3-1: A RAM regenerációjának (refresh) hibája.
1-3-3: Hiba a RAM elso 64 KBájt-jának tesztelése során.
1-3-4: Ugyanaz, mint az elobbi.
1-4-1: Rossz az alaplap.
1-4-2: A RAM tesztelésének hibája.
1-4-3: A rendszer-timer hibája.
1-4-4: Hiba az I/O portnál.
3-1-1: Hiba a DMA második csatornájának inicializációja során.
3-1-2: Hiba a DMA elso csatornájának inicializációja során.
3-1-4: Rossz az alaplap.
3-2-4: A billentyuzet hibája.
3-3-4: A videó memória tesztelésének hibája.
4-2-1: A timer hibája.
4-2-3: Az A20 vonal hibája.
4-2-4: Hiba a csökkentett (save) üzemmódban. Lehet, hogy hibás a központi processzor.
4-3-1: Hiba a RAM tesztelése során.
4-3-4: Hiba a PC órájában.
4-4-1: Hiba a soros port tesztelése során.
4-4-2: Hiba a párhuzamos port tesztelése során.
4-4-3: Hiba a co-processzor tesztelése során.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest