- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Blu-ray lejátszók
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
Új hozzászólás Aktív témák
-
hartyi
tag
Max a nézettípusokkal tudsz játszani, de azzal sokkal előrébb nem leszel. Én azt csináltam, amikor közveltenül volt rákötve nagyobb HDD, hogy két gyökérmappám volt. Az egyikbe az új (még nem megnézett) filmeket raktam, a másikba pedig azokat, amiket már láttunk. Mivel az esetek többségében az új filmek közül válaszottuk (abban a mappában pedig kevesebb állomány volt) így némileg egyszerűbb volt a navigáció. Ennél szofisztikáltabb megoldásról nem tudok. Sajnos az látszik, hogy az Asus szoftverben nem túl erős (ezt szerintem bizonyítja a viszonylag sűrűn kiadott fw is). Kb egy év múlva biztosan kényelmesebb lesz használni. Addig meg bosszankodhatunk egy csomót (ilyeneken, mint az elbaszott lokalizáció a Youtobe Leanback-ben).
Vagy valaki tényleg nekiáll és ráfőz egy XMBC-t... ez utóbbi lenne a legjobb, mert az egy lényegesen jobban végiggondoltabb szoftver. Sajna elég valószínű azonban, hogy a hardver túl gyenge hozzá...
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MacBook Pro M3 16" + ajándék Magic Mouse
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- Jogtiszta Microsoft Windows és Office licencek Azonnali automatikus kézbesítés, kedvező ár, teljes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest