Új hozzászólás Aktív témák
-
xXxian
senior tag
válasz CharlieDrop #35318 üzenetére
Eladó ASUS RT-N53 Router (9k)
-
veterán
válasz CharlieDrop #35318 üzenetére
Én ilyennel szemezek, nem tudom mikor szánom rá magam, majd ha 25000 Ft lesz
2 db C, 2 db A, PD is, HDMi is, Lan is. -
veterán
válasz CharlieDrop #35316 üzenetére
(Ryzen 5000 széria még nem tud TB4-et, az enyém 5600H, így ez sem, de a 6000 már igen, meg az Intel 12.gen is TB4. 11.gent nem vágom, már lehet az is tudja. De pl a Lenovo Legionunkon van kb 6 db USB, és már egyik sem 2.0)
-
MaxxDamage
félisten
válasz CharlieDrop #35306 üzenetére
Ha már net meg adapter, akkor Creative Modem Blaster V.92 USB (jaa ez 56k USB modem volt és akkoriban egy vagyon, de sokkal jobb, mint a PCI kártya változat! Még megvan a szekrénybe elrakva full dobozos, tartozékos.
Régi jó és szép idők, még ISDN előtt... (ez egy csúcs eszköz volt)
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
veterán
válasz CharlieDrop #35304 üzenetére
Van.
Ne Gembird-öt vegyél.
Nemrég vettem "gigabites" Gembird adaptert.
300/300-at tud, épp levelezek a bolttal. Mivel bőven 2 hét után került csak gigabit közelébe, hamarabb nem derült ki, így már nem állhatok el.
El tudják küldeni a beszállítónak, majd a beszállító reagál, stb, hetekig nem lenne adapter, stb stb.
5790 Ft volt, hagyom a picsába. Megmarad 300/300-nak...
Axagon drágább, de legalább tudja is azt, ami rá van írva.
Ha a netkábelt a laptopba dugjuk, (Legionba) 950 megabit. Ha Axagonnal dugjuk be, 950 megabit.
Gigabites Gembird-del 300 megabit... -
veterán
válasz CharlieDrop #35276 üzenetére
Igazság szerint gugli a legjobb barátunk,
azt kell beírni, hogy "7in1 usb-hub" "8in1 usb-hub" "9in1 usb-hub"
és ki tudja mennyiért lesz majd olyan is, ami 4k60-at is tud.Én inkább olyannal szemezek, ami átviszi a 100 Watt töltést is,
és ez pl olyan. A hubon az egyik USB-C-be mehet a töltő, és akkor a laptopban csak egyetlen 1 dolog van dugva, nincs kábelrengeteg. [kép]
azbest 35284
WarThunder kiírja az fps-t. Ezzel a töltővel nem kevesebb. De mondom, ugyanazzal a teljesítménnyel megy, ezért merül az akku. Az persze lehet, hogy mondjuk 15 watton már korlátozna ezt-azt, de 40-60 watt felvétellel minden rendben.[ Szerkesztve ]
-
memorix
senior tag
válasz CharlieDrop #35276 üzenetére
ilyenre gondolsz? [link]
-
Kapanyél
őstag
válasz CharlieDrop #35143 üzenetére
Én már csak egyportosat veszek. Vagy 15-öt kipróbáltam, egyik sem tudott feleannyit sem, mint ami rá volt hazudozva, ha két eszközt dugtam bele. De annyira nem, hogy mindkettő töltése leállt vagy hibát dobott. Ha meg csak amúgy is egy eszközt lehet vele tölteni, akkor elegendő a 65W-os 1x USB-C Alzás 6…11eFt-ért.
240W-osat 60e-ért pedig nem merek rendelni Aliról…
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
veterán
válasz CharlieDrop #35140 üzenetére
18, meg 28 ezer Ft-ért el is várható, hogy jó legyen, nem?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz CharlieDrop #35137 üzenetére
Blitzwolf BW-S23. Érdemes valami helyi kupont felhasználni. A márka megbízható, a termékről írok, ha megérkezett.
-
HARDVERAPRÓD
válasz CharlieDrop #33855 üzenetére
Hát ha van raktáron nekik zsanér, és nem sérült a ház..... Ha sérült, akkor lehet cserélni kellhet azt is ha nem tudják normálisan ragasztani. Általában ennek van kötési/száradási ideje is, ha kell rgasztani.
Konkrét szervizt én nem tudok.
Ha érintő képernyős, akkor még nagyobb szívás is lehet. Picit több tényezős ez így látatlanban. Plusz ugye ha már szétszedik és megnézik, akkor lehet nem is tudják visszarakni, csak már javítva... Szerintem mentsen le mindent ami kellhet neki, utána a többit a szerviz megmondja. -
Wizard77
csendes tag
válasz CharlieDrop #33461 üzenetére
Windows10 pro
-
Bismarck24
tag
válasz CharlieDrop #32477 üzenetére
300 nites a fényereje. Benti használatkor azért észrevenni ha leveszem a fényerőt maximumról akár egy egységet is. Bár úgy tudom, hogy van a zenbook sorozatnak 400-es nites változata is, ami szerintem jó már kinti használatra.
Ami az adaptert illeti arra viszont rá voltam kényszerülve usb hiányában. Kicsit tartottam tőle, hogy ezzel a készülékkel nem lesz kompatibilis, mert a támogatott notebookok listáján nem volt feltüntetve ez a típus.https://smartdiszkont.hu/ugreen-5in1-multifunkcionalis-hub-usb-type-c-hdmi-3x-usb-3-2-gen-1-5-gbps-usb-type-c-power-delivery-100-w-20-v-5-a-szurke-70408-cm285-10066
Azon persze lehet vitatkozni, hogy vannak olcsóbb több porttal ellátott modellek is, de nekem elsősorban a hordozhatóság volt a lényeg. Nem mellesleg rendelkezik 100W (2*5A) usb-c PD gyorstöltővel, ez azért nem mindegy.
-
Bismarck24
tag
válasz CharlieDrop #32466 üzenetére
Szia! Nem rég vettem egy zenbook ux425ea notebookot. Akkumulátor idő: netezés, YouTube, filmnézés így kB. 8 órát bír. Bullshit amit a gyártó megad. {21 óra- } Melegedéssel nincs bajom, a ventihasználat sem hangos, bár játék alatt nem próbáltam, mert nem arra való. Egyedüli rákfenéje a kevés csatlakozó és a forrasztott ram. (1 USB 3.2, 2 thunderbolt4, Micro sd, HDMI) Nincs jack csatlakozó és több USB port. Ugreen adapterrel ezt a kérdést megoldottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- Milyen házat vegyek?
- Ukrajnai háború
- Melyik tápegységet vegyem?
- AliExpress tapasztalatok