- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BluEyes
őstag
Csinálj itt egy Rendszervisszaállítási pontot, minden eshetőségre, aztán F3U driverek, Others, Keyboard filter drivert próbáld fel. Meg a TPM drivert is a pakkból, ha nem tetszik neki, akkor a jó öreg F3U-nak is van ilyenje, az is mehet próbára. Ha valami nem kóser, akkor rendszert visszaállít, oszt fojt. köv.
-
BluEyes
őstag
Valami még akkor nem jó
Most így nem tudom, nézd már át az előző postomon végigmenve, hogy mindent feltettél-e, amiket ott említettem (kártyaplvasó pl.). Nem nagyon van ezeken kívül egyéb eszköz a gépben.
Tesztelni én pl. a Crystalmark 2004R3 progit is használom. A három legalsó teszt a vga-t dolgoztatja meg. Itt főleg az OGL az érdekes, a HD2600 nekem 25000 pont körül teljesített. (Pl. a drivercsomagban lévő driverrel csak 2-3000 pont jött össze, azért is ajánlottam neked egy másikat). A három teszt együttesen pedig 35000 pont fölött jött ki.
A Passmark Performance 6.1 is jó, a honlapjukon találsz linket a procikat összehasonlító táblázatokhoz is. A procidnak 800 pont körül kell teljesíteni a tesztben.
3Dmark05-öt futtattam, azzal 59xx pontot kapott a gép.
Az Everestben is vannak tesztek, meg táblázatok is, így be tudod lőni, hogy kb. jól teljesít-e a masina.
A hdd-t szoktam még megnézni valamelyik fenti programmal, hogy rendben van-e az írás-olvasás sebessége, oszt ennyi.
-
BluEyes
őstag
Az F3U vga driverét rakd fel, az felteszi az SMbus stb. drivereket is.
Wifi, Bluetooth már írtam előbb. Ugyancsak felejtsd el a Synaptic drivert a touch-hoz, tedd fel szintén az F3U driverét.
A csomag többi drivere jó (hang, modem, lan, kamera, kártyaolvasó).
Rakd fel az ATK100 ACPI drivert (alapvető rendszereszköz, a képernyőn grafikusan mutatja majd a hangerő, fényerő, BT állapotának változásait), meg a többi ATK cuccot is.Life frame, Splendid, InstaFun kamera meg video szoftverek, majd eljátszol velük, nem fontosak.
Wireless konzol, M$ javítások nem kellenek, meg hagyd ki a négy különálló fájlt is. (remélem sp3 van fenn).
Viszont innen kell a cpu driver, meg a Dual core optimizer. Javaslom még a Power monitort is innen, hogy a cpu frekit és magfeszt tudd ellenőrizni.
Ha 3Dmark kell, akkor előbb ezt telepítsd fel, valszeg ez után menni fog a márk. Ha nem, szólj és kitalálunk még valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- ThinkPad L490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csúcskategóriás gamer fenevad: ASUS ROG Strix Scar G733QS (Ryzen 9, RTX 3080, 32gb ram/1tb ssd)
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest