- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- ASUS ROG Ally
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ithomas
őstag
Nem volt rajta semmilyen op rendszer, én raktam rá W11-et.
Viszont gyárilag volt rajta ez a mount, ami szintén akkor vált láthatóvá, amikor a VDM setupot kikapcsoltam.
Ez egy 2,5Gb-s lemezkép file (X64W11_21H2_SWP_UX325EA_02.03_L) úgyhogy a mérete miatt nem igazán tudom felpattintani drive-ra..UI: A lemezkezelés alkalmazásba sem látsz egy 5Gb méretű partíciót?
Lehet csak betűjelet kellene neki adni. -
ithomas
őstag
Szia,
Pont ugyanilyen laptopom van.
Nekem a hangkártya akkor kezdett el működni, miután a gyárilag ott levő DRIVERS partíción levő installt indítottam el. Az magától felpakolt egy rakás drivert, köztük a hangkártyát is.
Az ASUS oldaláról egyedül a trackpad-hez tartozó drivert kellett felraknom, hogy működjön a numpad funkció is. -
Ha a így csináltad, akkor valószínűleg UEFI a telepítőd.
Az UEFI-t azért találták ki, hogy ne legyen olyan probléma, amibe belefutottál.
Azaz, hogy a Windows lát egy eszközt, de nem tudja a hozzávaló driverrel működésre bírni.
Az UEFI abban különbözik a hagyományos BIOS-tól, hogy az operációs rendszer sokkal "mélyebben" eléri a hardvereket.
Szóval, ilyen probléma hivatalosan nincs, ha jó az eszköz és jó a driver.
Ha hagyományos BIOS/CSM/MBT telepítést csináltál volna, akkor se lenne szabad ilyesminek előfordulnia, de láttunk már olyat, hogy számított a sorrend a drivereknél.Én a következőt csinálnám. Felraknám a Windowst, hagynám, hogy felpakolja a Windows frissítéseket.
Utána, ha Intel alapú a géped, akkor felraknám az Intel® Driver & Support Assistant programot és hagynám, hadd keressen frissebb drivereket.
Utána megnézném, hogy szedett-e le drivereket a Windows Update, azt is felraknám a nem Intel komponensekhez.
Ha ezek után valami nem működik (pl. sárga háromszög az Eszközkezelőben), akkor az ASUS oldaláról vagy az ASUS Live Update-tel próbálkoznék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Formula-1
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Windows 11
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Path of Exile 2
- ASUS ROG Ally
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest