Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MCI
csendes tag
-
Almos
aktív tag
Szerintem a Corp edition csak annyival más, hogy más licensz kulcsot fogad el, nem hinném, hogy maga az oprendszer többet/kevesebbet tudna.
Én használtam szintén mennyiségi licensz-kulcsos
XPsp2hun alatt a P4G-t, most pedig már legális, de szintén mennyiségi licensz-kulcsos (campus) XPsp2hun alatt megy. Ha jól emlékszem, akkor talán ez egy 2003-as, egy már gyárilag frissített változata az sp2-nek, majd erre jöttek az online frissítések. Max annyi baja szokott lenni, hogy néha nem tudja létrehozni az ikont a tálcán, ezért nyivákol...
A gép egy A3L-5028. Szerintem nincsen semmi extra igénye a P4G proginak.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MSI Prestige 14 AI Evo C1M
- Acer 15,6",Intel(2,58Ghz)8-16GB RAM,akár 1TB SSD,jó akku,jó állapot
- ThinkPad 15,6",core i3 6100u(4x2,3Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,Jó akku,nagyon szép állapot
- Asus Zenbook UX333FAC Screenpad 13" i7 10.
- 4K ÉRINTŐS Dell,15,6"core i7 (8x3,3Ghz)GT750 2/4GB VGA,8-16GB RAM,Vil.bill,SSD,jó akku,Win.11,SZÉP
Üzleti előfizetők hirdetései
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
XPsp2hun alatt a P4G-t, most pedig már legális, de szintén mennyiségi licensz-kulcsos (campus) XPsp2hun alatt megy. Ha jól emlékszem, akkor talán ez egy 2003-as, egy már gyárilag frissített változata az sp2-nek, majd erre jöttek az online frissítések. Max annyi baja szokott lenni, hogy néha nem tudja létrehozni az ikont a tálcán, ezért nyivákol...
Pyttawrx