- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini PC
- ASUS blog: vezeték nélküli ROG egerek, akár profi babérokra törőknek is
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
radamsky
senior tag
na ja szerintem tervezési hiba van ugyanis pont ott pattan el sok embernél ahol az usb is van
Azaz beteszel egy usb-s egeret, és mondjuk kinyitod a gépet, akkor ott van a legjobban kitéve eröhatásnak, föleg ha az egész ölben van.
Csak tippem, de ugy érzem engem igazol.
találtam egy karcot az uj fedlapon
szörnyű
monjuk nem vészes, nagyitoval néztem átMatricákat honnan tudnák lopni hozzá?? olyan szép volt , meg ugye a kéztámaszt is kiméltem addig, valamit oda kell ragasztanom ne kopjon el, mig el nem adom a gépet
Ami érdekes volt hogy uj csomagolásban kaptam, veszem ki mondom mi van kékre cserélték a külső fedlapot?? A turot lenejlonozták. Gondolom azért nehogy megkarcolják
csillagos 5-öst érdemelnekEz a garancia intézés le a kalappal. Szivesen hozzászoknák az ilyenekhez
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 250 G5 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- MCDODO T03 fejhallgató
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

szörnyű
monjuk nem vészes, nagyitoval néztem át
Pyttawrx