Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• net84

őstag

válasz Zanik #5433 üzenetére

én egyszerűen megoldottam a karcolódási problémát. nem pucoltam meg a fedlapot lassan fél éve, és semmi karc nem látszik rajt :DDD lehet, hogy le fogok fordulni a székről, ha megpucolom, mert lassan a kijelzős sem látom annyira poros
    a gombok nekem is fényesednek, a billentyűzet alatti ezüst műanyag pedig picit kopik, de nem vészes - ami inkább zavar, hogy a gyári tatyó annó összekaristolta a noti két oldalát.
    olyan nincs, hogy egy notebook burkolota nem kopik és nem is sérülékeny - vagyis volt, mert az MSI-nek volt egy karbon burkolatos szériája korábban, de az idiótái megszüntették
    még at IBM-ek is kopnak, hiába fekete színű és az a műanyag alap színe is, kifényesenek, az enyhe érdes minta eltűnik és úgy néz ki, mint ami tiszta zsír és mocsok lenne, akkor is, ha frissen van megpucolva

matricáztatni én semmiképpen nem matricáztatnék, egyrészt nem olyan szép egyes típusokon, mint ahogyan leírják, ugyanis a matrica nem tudja követni olyan szépen az adott ívet, mint pl. a festék
    én vagy festetnék rá valami épkézláb mintát, vagy textillel vonnám be
    utóbbit fogja valószínüleg kapni a notim, ha lejár a garja és tudok hozzá egy plusz fedlapot szerezni, mivel kissebb rombolást kell végrehajtani ahhoz, hogy szépen be lehessen vonni pl. bútorszövettel (az elég strapabíró és talán még egy asus logo hímzést is kapna)

Új hozzászólás Aktív témák