Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gamepad
- OLED monitor topic
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
én egyszerűen megoldottam a karcolódási problémát. nem pucoltam meg a fedlapot lassan fél éve, és semmi karc nem látszik rajt
lehet, hogy le fogok fordulni a székről, ha megpucolom, mert lassan a kijelzős sem látom annyira poros
a gombok nekem is fényesednek, a billentyűzet alatti ezüst műanyag pedig picit kopik, de nem vészes - ami inkább zavar, hogy a gyári tatyó annó összekaristolta a noti két oldalát.
olyan nincs, hogy egy notebook burkolota nem kopik és nem is sérülékeny - vagyis volt, mert az MSI-nek volt egy karbon burkolatos szériája korábban, de az idiótái megszüntették
még at IBM-ek is kopnak, hiába fekete színű és az a műanyag alap színe is, kifényesenek, az enyhe érdes minta eltűnik és úgy néz ki, mint ami tiszta zsír és mocsok lenne, akkor is, ha frissen van megpucolvamatricáztatni én semmiképpen nem matricáztatnék, egyrészt nem olyan szép egyes típusokon, mint ahogyan leírják, ugyanis a matrica nem tudja követni olyan szépen az adott ívet, mint pl. a festék
én vagy festetnék rá valami épkézláb mintát, vagy textillel vonnám be
utóbbit fogja valószínüleg kapni a notim, ha lejár a garja és tudok hozzá egy plusz fedlapot szerezni, mivel kissebb rombolást kell végrehajtani ahhoz, hogy szépen be lehessen vonni pl. bútorszövettel (az elég strapabíró és talán még egy asus logo hímzést is kapna)
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ózongenerátor a háztartásban
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Yoga Pro 7 14ARP8 14.5" QHD+ IPS Ryzen 5 7535HS 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Latitude 7420 14" FHD IPS (90% sRGB, 400nit) i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
lehet, hogy le fogok fordulni a székről, ha megpucolom, mert lassan a kijelzős sem látom annyira poros
Pyttawrx