- Felkészült a legfrissebb játékduóra az új Arc meghajtó
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovács84
aktív tag
Pedig belenyúlhatnál, rontani nem tudsz vele, ráadásul nagyon jó leírások vannak hozzá, egész egyszerűen annyit kell tenned, hogy a fixen pörgesse a ventit (mondjuk elvileg talán 7 fokozat van) 3-as fokozatok, ez elégnek kell legyen, hogy 50 alatt tartsa, olyan 45 fok az üzemű hámérséklet nyugis netezés office-ozás közben, ha 55 felé kúszik a hőmérséklet akkor jöhet a 4, es fokozat, majd inenn 5 fokonként +1 sebesség így a max. 70 foknál kapcsolna be a 7-es vagyis a vészhűtés.
-
nfsu17
veterán
Nekem is így megy, csak nekem már 43 fok körül felpörög kicsit, de alig megy 1 percig vissza is veszi. Majd megint 5-6 perc után felpörög..és így tovább.
Nekem mondjuk videótömörítés alatt sem megy 60 fok fölé a CPU Everest szerint.
Most ez vagy igaz és marha jó a hűtése, vagy kamuzik valamit.
Amúgy igaz lehet, mert olyan kellemesen meleg a tapipad jobb oldala ekkor és olyan melegecske levegő jön ki hátul.Nem tudom jobban leírni.
De vidtömörítés is alatt alig hallani a ventit, szinte alig hangosabb, mintha 43-nál kapcsolna be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest