- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali médialejátszót?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacko22
aktív tag
válasz
Mr.Skynet
üzenetére
Szia.
Nekem K52JE-EX225-ös gépem 'volt' de ha bármikor is elírtam akkor bocsi. Itt a fórumon beszélgettem pár emberkével privátban és mindenki akinek ezek a fagyások voltak K52JE sorozatúval volt baja. Látom az Asus fórumát is nézegetik, tehát a probléma nem egyedi csak kevesen írnak bele a fórumba. Sokan meg sztem tapasztalják ezt a fagyást csak nem tudják mi van, laikusak, azt hiszik a windows a rossz vagy ki tudja és természetesnek veszik, hogy hát lehet ez ilyen így kell elfogadni. De nekem ez hiba, ezt meg kell oldaniuk. De tudja sztem a szervíz is hogy valami nem stimmt ezekkel. De lehet csak kifogjuk, de pl. Spanyollnak kettőből kettő ugyanazt míveli az már tényleg gáz. Lehet földrengés volt Taiwanon mikor nyomtatták az áramkört.
-
Neo*
csendes tag
válasz
Mr.Skynet
üzenetére
Én nem nézek le senkit, csak próbálok megoldást keresni a dologra...különben mint tudjuk az alaplap csere nem segít, mégis cserélgetik, sőt vkinek visszaadták h semmi baja, pedig fagy rendre az is....szóval magukat minősítik sztem.
Szerk.:főként pedig azért foglalkoztat ez a téma, mert ilyen gépet akarok venni, eddig meg voltam elégedve az Asus termékekkel; idegesít, hogy pont ezzel van gond mit kinéztem magamnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- AVACOM QuickTIP 150 W Univerzális laptop adapter + 8 konnektor
- MSI Stealth A16 AI+A3XWHG Copilot+PC/OLED 16 240Hz/RTX 5070 Ti/Ryzen AI 9 HX 370/AI optimalizált
- ASUS ROG Strix G15 gamer laptop, i5-10300H, GTX 1650 Ti
- Hp Elitebook 840 G1 14'' - I5 4310U 2.00GHZ 8 Gb - 256Gb
- Lenovo Thinkpad L580 15,6" FHD - I5 8350U - 8Gb - 256 Gb
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx