- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hővezető paszták
- Apple asztali gépek
- Home server / házi szerver építése
- Canon EOS DSLR topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
menalcas
őstag
válasz
redstar16 #2530 üzenetére
Meg kéne nézni hogy ha lecsavarozod ott milyen a felület vagy van e valami felfogatási pont de szerintem nincs és lehet még festett is, az a legjobb ha leveszed a komplett borda rendszert, átpasztázod valmi jó féle anyaggal mondjuk mx2, ha festett akkor azt csiszold le finoman majd ha jó munkát akarsz végezni fel is polírozhatod tükörre (én ezt tenném), aztán a bordát jóféle hő vezető 2 oldalú ragasztóval rögziteném a bordára , majd az egész vissza és go.
Szerk: blokkot meg olyat kell rá nézni ami méretben oda passzol, amit linkeltem az meg direkt MIIF van, de ami méretben stimmel azt bármelyiket felrakhatod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Wuthering Waves
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hővezető paszták
- Apple asztali gépek
- Home server / házi szerver építése
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest