- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Itt tökéletesen az ellenkezőjét állítják mindennek amit mondtál."
Idézhetted volna, h hol, mit... ezen a fórumon is írhatnak baromságot, attól hogy külföldi...
Nem, a kolléga jól mondta. Az a kupakhő és a maghő. A maghő számított érték, ezt írják ott is, ha valaki ott máshogy írta, akkor sajna téved. AMD oldalán olvasd el, nem linkelem többször. Hűtsed vízzel vagy levegővel, esetleg olajjal. Ezek az elterjedtebb hűtések vannak, kedved és pénztárcád szerint lehet befektetni. Kaptál választ.
"Ezért is tartom furcsának ezt a kupakhőmérsékletet mivel amikor a "kupak" 75 fokon jár, a magok csak 50 -en" Furcsa vagy sem, ez van. Mert a maghő egy számított érték, ott nincs szenzor. És nem °C skála.
Egy közepes lapban, erős tuninggal normálisak a hőfokok amúgy, nem értem hol a baj?
"De az hogy lehet hogy a "kupakho" sok ember szerint alaplap fuggo, meg hogy az alaplap meri?" Mert alaplaptól, biostól függően táplálják a cuccot, tehát máshogy fűtik... ASRock fűtötte régi biossal a procikat, arról volt sok szöveg az FX topikban.
pipo112: "egy crosair h100i simán elvinné neki max 60-65 kupakkal az egy elég komoly kompakt vizes cucc sokan szeretik" MiklóSasss több Corsair egybevizet próbált, 5 GHz felé mind elvérzett, hangos lett, szürcsögött, sorban cserélgette gariban... Majd eladta. A Silver Arrow (kb. mint a Noctua) szintjét hozta, hangosabban. Ezekben kevés a folyadék, hangos a venti. Átlag usernek és kis tuningnak jó, főleg ahol fontos a házból a hő kivezetése, de komoly tuningnál behidalnak... Keress rá, vagy kérdezd meg személyesen, folyamatosan küzdött velük.
Lacielvtars: jah, hosszú nap után hamar elszalad velem a ló, nem akarok én senkit megbántani, de néha beszólok... evvan.
[ Szerkesztve ]
-
vakond5
őstag
Próbáltam kicsit helyretenni a gondolataidat, ennyi. Melegedés többminden miatt is lehet. Eleve olyan a chip, gyenge a hűtő, rák a paszta. Visszatérve a maghőre: azt valóban kifelejtettem, hogy magasabb értékeknél kezd hasonlítani a valósághoz, de lényegében irreleváns, mivel ha már a magokra is mondjuk 60+-t ír, a kupak bőven 70 felett járhat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz KF436C16RB12K2/32
- Patriot Viper Steel 16GB (2x8GB) DDR4 4000MHz CL16 PVS416G400C6K
- Gigabyte GA-H77-DS3H (rev. 1.1) LGA 1155 alaplap
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Hibátlan - Kingston - Samsung - Silicon Power - J&A - 4GB DDR4 RAM memória modulok