- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beast007
aktív tag
válasz
Highground #1813 üzenetére
Ha még nem tetted akkor szedd le a chipset drivert + legújabb biost a laphoz, nekem is volt gondom a melegedéssel, ugyan iylen lappal nekem bios frissítés után normalizálódott a helyzet.
Csak nekem egy 8320-as procim van. A kollégák segítettek nekem is és láss csodát jó lett.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Driverek innen. Hanghoz meg ilyesmiket az ASUS oldalról a legfrissebbeket. BIOS-t frissítetted?
Mondjuk a screenshotokon sem az van, ami a leírásban...
OC tuner legyen manual, CPU/NB ofset + és egy klikket rakj rá nyugodtan. LLC-re elég a high, extreme csak durva tuningnál kell. Phase control szintén. APM master mode disabled. HPC mode enabled.
CPU fan profil-t állítsd be kézzel, lehet korábban kellene kezdenie 100%-on pörögni.[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
válasz
szerintem a hűtő a ludas.. 125w a proci,, nem hinném , hogy két lap is rossz lenne...a 6100 as az azt hiszem 95 wattos..
Új hozzászólás Aktív témák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Külpolitika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Láncfűrész topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Politika
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z390-A Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel