- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomeek1
csendes tag
Szerintetek ez így jó?Semmi mást nem írtam át csak a cpu ratiot írtam át 20.5 re és így jött ki a 4.1ghz
Az a baj , hogy ahogy itt jó pár oldallal ez elött fel volt tüntetve egy teljes beálítás ugyan úgy be is állítottam a biost de valamiért nem tetszett neki.Konkrétan el se akart indulni a gép.
Most át írtam erre és így hibátlanul működik de ezen kivűl mindent a gyári beállításon hagytam.A rendszer is azt mondja , hogy látja , hogy 4.1 lett.szóval így hagyhatom évekig és valós teljesítmény növekedést fogok tapasztalni?
Köszönöm , minden segítség jól jön , mert nagyon kezdő vagyok a tuning terén és nem szeretnék butaságokat csinálni.......
kb 4 fokkal lett melegebb a proci átlag hőmérséklete így asztali használatnál most már 30 fok ha nyúzom a gépet és valami hosszú ideje megy ultra grafikán akkor max 45 fokot ért el idáig.
Új hozzászólás Aktív témák
- LGA2011 Dual CPU foglalatos alaplap - v2 Xeon támogatás - számla, 6 hó garancia, kiegészítők
- ASUS ROG STRIX X870-E GAMING WIFI(Új,Garanciás termék,IngyenFoxPost)
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- G skill Trident Z5 RGB 2x32GB CL32 DDR5
- ÚJ Samsung 8GB 1600MHz DDR3 modulok