Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nem nőtt a Windows 11 hardverigénye
- Leleplezte az új Radeon generációt az AMD
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sapka nélküli processzorok garanciával
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
-
Alexios
veterán
Biztos nem lehet ips-t rakni bele, sőt szerintem 15,6"-ban nem is gyártanak ips panelt. Ha lehetne is, nem hogy nem lenne olcsó, de egy ips többet fogyaszt, stb, más a vezérlése, elég komoly átalakításokat kéne végezni. Talán a hp és dell felsőkategóriás(500ezer+) gépeibe raknak ips panelt.
-
Pocok256
veterán
Hmmm.
Nekem működik sőt sokaknak működik és megy minden rendesen valószínűleg valamilyen user error lesz ott a gond. Tessék átvenni mindent újra és lehiggadva átnézni a dolgokat. HA csak kettőtöknek nem jó és mindenki másnak működik rendesen akkor nálatok lesz a hiba szerintem
-
Hatvan9
senior tag
A saját kategóriájába egész jó.
Ezekhez hasonltam már(egymás mellett): Acer 6930G, Pavilion DV6,FS Xi2428.
Acer:Ennek rosszabb a betekintési szöge viszont élesebbnek látom de tükröződik is nagyon.
HP: Ez is élesebb, betekintési szög egyforma.
FS: Pixelesebb, betekintési szöge is rosszabb.Szerintem inkább túlszaturált képe van vagy nem is tudom, de nem természetes.
Meg életlen is kicsit.adam014:
Az asztal gépének a monitorra is TN arról mégsem panaszkodik.
OFF: Most adtam el a legutolsó Dell U2311H -m (4 járt nálam), szerintem egy jobb TN semmiben sem rosszabb.(#835):
Ahány monitort már raktam egymás mellé annyi ujjam nincs (lábamat is beleértve).
Ne régebbit rakj mellé.
Ha most kizárólag a betekintési szögre gondolsz akkor abban egyetértek.[ Szerkesztve ]
-
Alexios
veterán
bekellett állítani hogy melyiket használja, csak sokáig nekem nem jelent meg semmi, aztán egyszercsak ottvolt hogy bf3.exe és akkor rányomtam hogy használja a nagyteljesítményűt, de nem tudom mitől jelent meg.
kisza: kipróbáltam, nekem még 1080-on is az igp-t használja.
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
Milyen verziójú biost használsz?
Forrás:
BANDING ISSUE FIXEDhere are the new bios that fix the banding issue
thanks to Link626 for the following link
ftp://ftp.asus.com/pub/ASUS/nb/K43TA/K43TA206.zip
Download new bios, unzip file, use flashing tool from Start menu
Start > all programs > asus utility > winflash
and load the new k43ta.206 and reboot.A 207-es bios elvileg a hűtés szabályozásánál.
(Végül is mi a manónak írok én erről ennyit, ha nem is rendelkezem e géppel? No mindegy
)
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
Ugye tudod a power4gear-el állítani a sémákat.
Én high performance-on használom, beállítottam, hogy max-on menjen a proci (alapból 1,9 GHz). De mondjuk egy power saving profinál alapból is úgy van beállítva, hogy 800 és 1900 MHz között mozogjon az órajel terheléstől függően. Úgy kevésbé is melegszik. Nekem fix 1,9-en netezés közben 40-45 fok, power savig-el 36-40 fok. És még alul is lehetne feszelni, mivel alapfeszen megy 2,5 GHz-en is
De ezzel én nem foglalkozok, mint ahogy a power saving profil-t is csak aksiról használom, akkor jól jön az 5 óra üzemidő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete-1 év garancia
- HP Victus 16.1 Ryzen 7 8845 HS RTX 4050 16 GB 512 GB
- Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- X1 Carbon 10th 27% ÁFA 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- TUF Dash F15 FX516PE 15.6" FHD IPS i5-11300H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe ,magyar vbill gar