- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- OLED TV topic
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Aktív témák
-
Akkor el sem tudom képzelni milyen elb***** BIOS-a lehetett, mert azon ugyan nem volt ilyen opció.
-
Az elképzelhető, de akkor nem értem.
C.O.P.-s az alaplapom, a leírása alapján is itt lehet állírtani a COP-t.
Ráadásul az el előtti szériákban nem volt COP, és ezzel együtt le sem álltak. Tehát lehet hogy ez nem a COP beállító része, de akkor egyszerre jelent meg az általad megnevezett alaplapi védelem a COP-vel. Azt pedig nem hiszem.
(1004-es BIOS-om van, és az A7V266-ban még nem volt védelem (semmilyen)) -
Nekem A7V333-X-em van, szintén C.O.P.-s. A BIOS-ban asszem 70 fok a minimum, amit be lehet állítani, hogy lőjjön le. Nekem is lőtte már le, de az 70 fok felett volt (Igloo2320-as hűtéssel). Amióta még 2 tápventi hűti csak a procit illetve annak bordáját, azóta nincs semmi gondom (~50 fok). Nem szabad elfelejteni, hogy Palo magos a procim. Szerintem gyenge a tápod, nézd meg a voltingadozásokat, és hogy mennyire meleg levegőt fúj ki a táp. Tanulságos lehet. Nekem mondjuk Acorp van, az sem egy márka a tápok esetén, de ezt adták a házhoz, és bírja az Igloo-t, 4 tápventit, egy HDD ventit és egy kék neont :))
A voltok stabilak, és nem túl meleg a levegő.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest