- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Akkor el sem tudom képzelni milyen elb***** BIOS-a lehetett, mert azon ugyan nem volt ilyen opció.
-
Az elképzelhető, de akkor nem értem.
C.O.P.-s az alaplapom, a leírása alapján is itt lehet állírtani a COP-t.
Ráadásul az el előtti szériákban nem volt COP, és ezzel együtt le sem álltak. Tehát lehet hogy ez nem a COP beállító része, de akkor egyszerre jelent meg az általad megnevezett alaplapi védelem a COP-vel. Azt pedig nem hiszem.
(1004-es BIOS-om van, és az A7V266-ban még nem volt védelem (semmilyen)) -
Nekem A7V333-X-em van, szintén C.O.P.-s. A BIOS-ban asszem 70 fok a minimum, amit be lehet állítani, hogy lőjjön le. Nekem is lőtte már le, de az 70 fok felett volt (Igloo2320-as hűtéssel). Amióta még 2 tápventi hűti csak a procit illetve annak bordáját, azóta nincs semmi gondom (~50 fok). Nem szabad elfelejteni, hogy Palo magos a procim. Szerintem gyenge a tápod, nézd meg a voltingadozásokat, és hogy mennyire meleg levegőt fúj ki a táp. Tanulságos lehet. Nekem mondjuk Acorp van, az sem egy márka a tápok esetén, de ezt adták a házhoz, és bírja az Igloo-t, 4 tápventit, egy HDD ventit és egy kék neont :))
A voltok stabilak, és nem túl meleg a levegő.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest