Aktív témák
-
[Kovi]
tag
Volt is egy topic Vargáné tápokról: [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=18211&arc=f[/L]
Lehet hogy a táp is szar, és előbb utóbb tönkre fog menni, de nem hiszem hogy hirtelen leállásért felelős lehetne.. én inkább alaplap / proci / ram témakörben gondolkodnék tovább.. tápot meg majd utána ráér cserélni.. -
[Kovi]
tag
Nem tudom nálad mi a helyzet ramügyben, de hétvégén szívtam amiatt, hogy két külöböző sebességű ramot raktam be egy gépbe. egy 266-os és egy 333-as 256megás modult.. És elvileg mennie kéne, mert 266-on mennek a ramok a gépben és hát 333-asnak bírnia kell alacsonyabb frekit, de mégsem ment rendesen. Nah most nem lehet hogy itt is rammal van a baj? Főleg akkor lehet gond ha pl van egy 266-os modul is mert bartonok már ha jóltudom 333-as fsb-vel operálnak, így ha véletlenül egy 266-os modul is oda keveredik.... nem egészséges dolog..
Egy szó mint 100, próbáld meg másik rammodulokkal.. -
[Kovi]
tag
Asus Probe-al vigyázni kell, mert nem mindig a megfelelő értéket írja kia proci hőmérsékletéhez. Nem konkrétan a mag hőmérsékletét hanem inkább csak a foglalat körülit adja vissza, ezért lehet érdemesebb aida-val megnézni, vagy BIOS HW monitorában turkálni. COP-t pedig ha jóltudom nem tudod kikapcsolni :(
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Állvány topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest