- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Aktívan készül az LPDDR6 és DDR6 szabvánnyal a JEDEC
- Fujifilm X
- Androidos fejegységek
- SONY LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hogabesz
aktív tag
válasz
nylontacsko #42 üzenetére
Én fiam szülinapjára rendeltem, jövő hétfőre, így azért szerencsém lett a dologgal.
-
hogabesz
aktív tag
válasz
nylontacsko #1 üzenetére
KV ma feladta nekem, remélem neked is.
-
Bad Pritt
félisten
-
-
Skynet258
veterán
válasz
Bad Pritt #36 üzenetére
Igen ez tökre érződik ezen és az előző Astro-n is, hogy ha platinázza az ember az nem azért van, mert platinázni akarod, hanem játszani akarod és közben platinázod. Minden robotot össze akarsz szedni mert hát ne hagyjunk már hátra egyet sem, minden puzzle kell mert új cucc lesz belőle a landolós bolygón, és annyi apró kis utalás van ami miatt mindet látni akarod. Nálam ez a játék felkerült az örök kedvenc platformer Crash Bandicoot mellé. Szerencsére nem is olyan nehéz mint az volt helyenként.
-
Bad Pritt
félisten
Nekem is pozitívum volt a hossza.
Sok platformernél érzem, hogy elnyújtják és a végére kifullad, mert csak ismétlik az ötleteket, itt ezzel nem volt gond, rendkívül okosan vannak adagolva az új képességek és különböző típusú bolygók egymás után, a PS franchise tematikájú pályákról nem is beszélve, amik teljesen különbözőek mindentől. Mellé bedobtak kb. két tucat, egyre nehezedő challenge pályát, de ezek sem olyan vészesek, nekem talán négy volt, aminél kicsit elakadtam (referencia: Sackboiban a String It Together trófeára ráment vagy 3-4 óra, olyan nehézséggel itt nem találkoztam).
Ami számomra fontos volt és tetszett, hogy nem volt úgymond trophy pressure és nem volt nyűg a gyűjtögetés, rengeteg mindent kellett összeszedni, de rendkívül organikus módon voltak elhelyezve a pályákon a cuccok, láthatóan nem az volt a céljuk, hogy szívassák a játékost, hanem hogy megmaradjon a flow gyűjtögetéssel együtt is. -
Scholes9
nagyúr
válasz
FireFox1996 #32 üzenetére
Megéri
Sok játék minőségben sehol sincs ehhez képest és ettől drágább
-
Bad Pritt
félisten
válasz
FireFox1996 #32 üzenetére
Megér annyit. Ez már sokkal inkább tradicionális platformer, nem csak egy kontroller techdemo, abból viszont kiemelkedő, generációnként egy-két ilyen jön max platformot egybeértve. Viszont az tény, hogy nem hosszú, nekem a platina olyan 16-17 óra volt, szóval ha ez szempont akkor érdemes kivárni, de a minősége abszolút high-end.
-
FireFox1996
őstag
Jó kis játék, azt hittem ingyenes lesz, mivel Sony ezzel akarja bemutatni, hogy miket tud a kontorllere... De 26e ft-ért, megéri? (értem, hogy ott a másik előre telepített Astro, de akkoris nagyon drága ez)
-
XuChi
addikt
Végre egy értelmes cím. Ez tuti instant get lesz
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Skynet258 #27 üzenetére
...hogy az Astro's Playsroom-ban sokkal több utalás volt magára a Sony brandre, az évek alatt megjelent konzolokra, karakterekre, kiegészítőkre, amik azért nagyon sokat hozzátettek a cukiság és emlék faktorhoz anno.
Nálam nemrég zajlott le a stáblista, játssza csak tovább, lesznek itt még ínyencségek.
-
Skynet258
veterán
Nálunk ma a gyerek tolta (én egy percet sem még) mert meglátta, és úú apa ezzel anno milyen jókat játszottunk, ez az új, ú játsszunk vele... Aztán tegnap este is meg ma is ottragadt pár órára. Délelőtt mondjuk elmentünk túrázni és csinálta azt is becsülettel szóval szavam sem lehet na, levegőn is volt.
Abszolút hozza az előd hangulatát, amit talán észrevettem, hogy az Astro's Playsroom-ban sokkal több utalás volt magára a Sony brandre, az évek alatt megjelent konzolokra, karakterekre, kiegészítőkre, amik azért nagyon sokat hozzátettek a cukiság és emlék faktorhoz anno. Persze értem én, az egy retro élménygyűjtemény volt igazából, egy tényleg kedves nyitánya az új konzolnak bemutatva az újat és emlékezve a régire; ezt pedig másodszorra már nem lehetett (és nem is kellett) ellőni.
Ezzel együtt marha jó volt hallani a fiamat, hogy "ez de jól meg van csinálva", "imádom ezt a lehetőséget" és úgy egyáltalán azt a vibe-ot éreztem rajta, amin én éreztem kölyökként a sárga kazis nintendonál, PS-nél, Dreamcastnél. Forgatja a kontrollert a kezében amire regál a kontroller kinézetű űrhajó, rázza a kezében mert virtuálisan kinyílik a tároló amibe a begyűjtött robotok kerülnek, és teszi ezt már sokadszorra, mert mókás, mert működik, mert van rá lehetőség, hogy ilyen módon is interaktáljon egy játékkal.
Ennyit tesz, hogy egy játéknak van LELKE, és ilyenkor még jobban hiányoznak a régi játékok. És az Astro a bizonyíték arra, hogy nem szenilisen elmerengő hozzáállás az, hogy régen minden jobb volt; mert régen tényleg minden jobb volt. Még a nyamvadék videójátékok is.
Kívánom, hogy eladási rekordokat döntögessen a játék, és végre a játékkészítők felismerjék, hogy erre szükség van, a kiadók pedig engedjék őket megcsinálni, mert nekik meg ebben pénz van. Nekünk meg csak jó. -
nanocry
tag
Az ilyenekben erős Sanyi bá, a sútereket hagyja meg másoknak, rémgyengék benne..
-
PTM
aktív tag
válasz
atainprison #24 üzenetére
Én se tartom valószínűnek, de meglátjuk.
-
F-ECT$
titán
válasz
atainprison #20 üzenetére
Meglátjuk. Ha elmegy belőle 10M a PS-en, akkor jönni fog PC-re is. Legalább eladnak egy adag kontrollert is
-
PTM
aktív tag
válasz
atainprison #20 üzenetére
Elvileg PC-vel is teljesértékűen működik a DS5. Csak valószínű kevesen használják úgy, nélküle pedig tényleg nem lenne sok értelme egy Astro játéknak.
-
GodGamer5
addikt
Csoda egy játék lett. Majd ha lesz Ps5 próm végigtolom én is.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
nylontacsko #15 üzenetére
Vedd meg, a lemezt majd visszaviszik. Még a PS Stars plusz pontos kampány is él ma éjfélig.
-
nylontacsko
senior tag
A guta megüt...
Meg kellett volna vennem store-ból.
Úgysem adok el soha semmit.. -
F-ECT$
titán
Mentem 4-5 bolygót. Egyelőre hozza azt, amit a 2020-as játék, persze egy kicsit mindenben jobb, de az élmény nagyon hasonló.
-
F-ECT$
titán
válasz
nylontacsko #12 üzenetére
Tudom, csak legyen meg az infó a másik oldalról is
Heroes fan: kíváncsi vagyok, hogy mennyit kell rá várni. Az 1 év mondjuk reálisnak tűnik.
-
hogabesz
aktív tag
válasz
nylontacsko #1 üzenetére
Szintén… :-/
-
Heroes fan
őstag
Jövő ilyenkor úgyis megjelenik ez is pc re is.
-
Skynet258
veterán
A demó anno amikor megjelent a PS5, számomra marha nagy meglepetés volt, és azóta is vártam, hogy megjelenjen egy rendes, full játék. Holnap megyek is érte. Komolyan ha megkérdeznének melyik cím maradt meg bennem leginkább PS5-nél, ezt mondanám. Akkor még elhittük, hogy ez a generáció valami más, valami új lesz. Azóta... na mindegy.
Örüljünk, hogy legalább ez a játék létezik.
-
Bad Pritt
félisten
OpenCritic már 95% és 100% recommend, ilyet is ritkán látni. Nagyon várós ez a holnap.
-
F-ECT$
titán
Nekem az Alza írt, elvileg holnap a boxban lesz.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
nylontacsko #1 üzenetére
Én még nem kaptam, de kezdek félni.
-
nylontacsko
senior tag
Éppen ma kaptam levelet a KV-tól, hogy nyugodtan legyek... Jövőhét. (jutalmam -1000Ft)
Ennyit az "előrendeléses" akcióról
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest