Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Nekem is pozitívum volt a hossza.

Sok platformernél érzem, hogy elnyújtják és a végére kifullad, mert csak ismétlik az ötleteket, itt ezzel nem volt gond, rendkívül okosan vannak adagolva az új képességek és különböző típusú bolygók egymás után, a PS franchise tematikájú pályákról nem is beszélve, amik teljesen különbözőek mindentől. Mellé bedobtak kb. két tucat, egyre nehezedő challenge pályát, de ezek sem olyan vészesek, nekem talán négy volt, aminél kicsit elakadtam (referencia: Sackboiban a String It Together trófeára ráment vagy 3-4 óra, olyan nehézséggel itt nem találkoztam).
Ami számomra fontos volt és tetszett, hogy nem volt úgymond trophy pressure és nem volt nyűg a gyűjtögetés, rengeteg mindent kellett összeszedni, de rendkívül organikus módon voltak elhelyezve a pályákon a cuccok, láthatóan nem az volt a céljuk, hogy szívassák a játékost, hanem hogy megmaradjon a flow gyűjtögetéssel együtt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- SNES Edge Sharpener (Enhancer) modkit
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Asztali Gamer Gép Garanciális Ryzen 7-7800x3d 4070 Super
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest