- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Billentyűzet gondom van
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackfireXIX
csendes tag
Sziasztok Assassin's Creed-es probléma tegnap megkaptam a Brotherhood-ot és a Revelations-t egybe fel telepítem beaktiválom uplay-en, mikor megpróbálnám elindítani akkor pörög egy kicsit a win7-es homok óra utánna a játék felirat ki világosodik és nem történik semmi.
Azóta megpróbáltam újra rakni a játékot de úgy se megpróbáltam úgy is hogy letöröltem a játékot és utánna a uplay-t is de az se használt, és végül letöröltem az utóbbival megegyező fomában még az egyet is meg a kettőt is és a regediten belül minden assassin's creed-es registryt is töröltem és újra feltettem őket mostmár annyi történik hogy egy kis fehér ablak előjön csak nincs bele írva semmi és nem is történik semmi...
Valakinek valami ötlet ? előre is köszönöm ha valaki végig olvasta és a válaszokat is előre köszönöm
ezek után bármire vevő vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ASUS TUF Gaming VG27AQ1A
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest