Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Új handheld gép jön a My Arcade-től a nosztalgiázni vágyók számára
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPad topik
Aktív témák
-
Boby85
csendes tag
igen láttam, de ott nem volt ilyen kédés, legalábbis rákerestema kulcsszavakra.
Egyébként mivel aHDD-t kicseréltem, a csatlakozásával nem hiszem hogy meglazult, a RAmokrol sem hiszem, mikor kitakaritottam, mindegyik alkatrészt picit megmozgattam.
Kérdés: flashelés nem a frissitést jelent?
Egyébként Googleztam ez volt az elso, és cask anynit találtam hogy ki kel kapcsolnia bioszban ezt az opciot, cask van eyg KIS bokkeno, hogy nincs ilyen opciom!
Lehetoségeim: Information - informácio a biosrol ésa géprol, semmi változtatást nem engedélyez, csak megtekintheto
Main - ido és dátum, továbbá video memoria nagysága, gyors boot, hálozati boot, F12 boot menu D2d Recovry és Power on Dislplay, semmi jelentos
Security - Passwordok beállitása
Boot - bootolás sorrende..
Exit - nem kell hozzá komment remélemTehát a Googlen semmi erre utalo megoldást nem találtam, itt probálkozok, sajnos az eddigi hozzászolásokban sem találtam ilyet
Ezért irtam ide, remélem kapok választ vagy valmilyen segitséget! És elnézést hogy erre egy uj témát irtam ki...
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Új handheld gép jön a My Arcade-től a nosztalgiázni vágyók számára
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest