Hirdetés
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Alienware notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Feltűnt Kínában az AMD Radeon RX 9070 XT referenciadizájnja
Új hozzászólás Aktív témák
-
morcosharcos
őstag
Elvileg 23h2 supportja végéig folyik a "rollout" a jelenlegi win11-es gépekre, tehát egész jövő októberig? megjelenhet a gépeden "magától" (azazhogy frissítés útján) a 24h2, több helyen is olvastam, hogy a Microsoft csupán ennyit garantál a 24h2-vel kapcsolatban, és "kőbe vésett" fordulódátum a frissítésre nincsen....... aztán lehet, hogy azóta máshogy van már. Ez a lehet, hogy nem képes majd frissítéseket fogadni hiba pl. nekem új, de lehet, hogy az irodaszomszédom gépét jövőre azzal kezdjük, hogy friss installerrel újratelepítjük, mert ott még szerencsére a legelején tartunk, csak winfost meg office-t húztunk fel egyelőre, a célprogramokat (ilyen könyvelő meg virtuális "ingatlanszerkesztő" szoftverek főleg) meg a régi multigéphez kézileg a drivert nem, szal nem gáz még most frissebbel újratenni, időben nem bukunk sokat.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sosem mikroblogoltam még, de úgy gondoltam, ideje ezt is kipróbálni. Lesz itt minden: rant, szórakoztató dolgok,...
- Ukrajnai háború
- Honda topik
- Lexus, Toyota topik
- Apple MacBook
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Kingston 2x16Gb DDR5 5200Mhz CL40
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD/14"/Gari
- AKCIÓ% Dobozos HP VICTUS Gamer laptop/i5-11400H/16GB/512GB SSD/RTX 3060 6GB
- EVGA 850 BQ 850W 80Plus Bronze félmoduláris táp, összes kábelével,nagyon keveset használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest