Hirdetés
-
PROHARDVER!
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PoczyAW
tag
válasz
Kean_Sorbo #8797 üzenetére
@Kean_Sorbo: Sajnos a hanggal kapcsolatos problémákkal tisztában vagyok én is, írtam a bemutatkozó, legelső videómhoz is, hogy ott javulás várható. Az a drámai igazság, hogy be kell fektetnem egy komolyabb mikrofonra és először úgy gondoltam, hogy kivárom érdekel-e egyáltalán valakit ez az egész videózás. Úgyhogy egyenlőre elnézést kérek a dolog miatt, ha továbbra is ilyen szépen alakul a dolog akkor nagyon hamar pozitív változás várható ezen a téren. Nagyon szépen köszönöm a visszajelzést és az építő kritikát is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox Series X|S
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest