Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Milyen házat vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
ARK: Survival Evolved téma-összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
qad
senior tag
Ne emészd magad, ilyen szempontból a játék egy retek. Nem csak ezzel cumiztat, hanem pl. a nyergekkel. A nyergeket az elején a tárkádban lévő alapanyagból a táskádban gyártod. Utána átvált és lesznek nyergek amit az asztalban kell legyártanod(már nem emlékezek pontosan de lehet olyan is amit a faricatorban kell gyártani) és ha nem figyeled amikor rákattintasz a kitanuláskor akkor elmebeteg módon keresed a már igencsak sok recept között. Tetemes időt elbacva, vad káromkodások közepette kell rájönnöm, hogy megint bedőltem a gyík játéknak és elfelejtettem hogy a keresett nyerget azért nem találom a táskában, mert nem is ott kell majd legyártanom. Ezt minden új karakter indításnál zsinórban becumizom.
(#202) DiamondBack
Kereslek majd steamen, én sem vagyok már fiatal. Akár szervert is bérelhetek és van ingyen discordom is akit érdekel. Steam id: qad222 -
qad
senior tag
Igen, biztosan rosszul osztottad a pontokat, mert minimum 250 kellene legyen a hp-d ha maximum armorral mászkálsz. Ha nincs meg a legdurvább pánélod és az nincs maximumra húzva akkor mégtöbb hp-d kellen hogy legyen. Minde tonic vagy valami ilyesmi a neve a löttynek amit ha kikeversz és megiszol akkor újra teheted a talent pontjaidat. Ez lehet egyébként szerver függő is, lehet hogy ott nincs engedélyezve a retalentolás. Generátort valószínűleg a fabricatorban tudsz építeni, ha oda teszed be az alapanyagokat. A fabricator meg üzemanyaggal megy és be kell kapcsolni előtte.
-
qad
senior tag
Most per pill nem tudom mi a helyezet a maximális szinttel, de régebben az úgy volt, hogy a szigeten és az ingyenes helyeken lvl 100 környéke a maximum. Ahhoz, hogy te a lvl 130-at elérd(ha jól emlékezek akkor ez a maximum) ahhoz valamelyik kiegészítőt is meg kell venned. Ha minden igaz az Abberationt. Amúgy valamilyen konzol paranccsal tudsz trükközni, hogy lvl 130 legyél, már ha az a lényeg hogy az achievement becsattanjon. Amúgy egy bizonyos szint után olyan lassan fejlődsz hogy fel sem tűnik. Ahhoz hogy szintet lépj bossokat kell ölnöd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elden Ring
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest