- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabieable
aktív tag
-
szabieable
aktív tag
válasz
DrojDtroll #4863 üzenetére
The Room Three iOS/Android (ha jól emlékszem a harmadik részben vannak ezek a kütyük)
-
szabieable
aktív tag
válasz
Gergosz2 #4860 üzenetére
Nincs pontos elképzelésem, kerek kijelzőt gondolom nehezebben fogok találni így marad a klasszikus téglalap formátum. A render miatt én valami TFT jellegű, nagyobb felbontásra gondoltam, hogy szép is legyen a görbe és ne pontmátrixon rajzolódjon. Bár a célnak lehet megfelelne a 2.8" 320x240es TFT panel is.
-
szabieable
aktív tag
-
szabieable
aktív tag
A PS2 modulként árult joysticknak állítható a mozgása? Mármint én csak le-fel,jobbra-balra irányokat szeretnék szimulálni vele, nincs szükségem a klasszik 360 fokos forgatásra. Banggoodon nem találtam ilyen joyt, a másik csomagot pedig már feladták, abba elfelejtettem beleszuszakolni
-
szabieable
aktív tag
válasz
Janos250 #4437 üzenetére
Őszintén szólva, nulla alappal állok neki. Terveztem egy magic box jellegű dolgot, amolyan szabadulószoba kellék és ehhez lenne szükség alap kapcsolásokra. Elektromágnes rekesznyitáshoz, touch szenzor megfelelő számsor érintéséhez ( itt a különálló lapok játszanak egy 5x5 tábla mögé rejtve ), plusz egy vibromotor morze kód jelzéshez. Ezeket szeretném megépíteni egy prototípus dobozhoz. Szóval a 3.3V és az 5V jelenleg még nem sok mindent árul el számomra
Annyi fix, hogy nem szeretnék külön betápot, ha lehetséges egy 9V-os elemről üzemelne a drága
-
szabieable
aktív tag
Sziasztok,
Laikus kérdés, most kezdek foglalkozni a témával. Eddig a seeedunio + grove modulokkal szemeztem, de itthonról nehezen és drágán beszerezhető ezért fordultam az arduino/adafruit irányba.
Touch szenzort, elektromágnest, vibromotort, kapcsolókat szeretnék építgetni és ehhez keresnék kiindulási alapot.
A1501 Trinket 5V mini microcontroller ATtiny85 board megfelelő lehet kezdéshez vagy inkább érdemes arduinot beszerezni? Első körben még nem igazán szeretnék forrasztani ( minimális gyakorlatom van csak ) később amikor összeáll a teljes kép akkor már egyszerűbb lesz fixre kötni mindent de addig maradna az egyszerűbb megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nintendo Switch 2
- Filmvilág
- Kuponkunyeráló
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- LG LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Red Magic 10 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- SSD-k / HDD-k ( 256gb-2TB-ig )
- Cooler Master MWE Bronze V2 750W 80 PLUS Bronze
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged