Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Teasüti
üzenetére
Persze, közösítve van, és jelszintek megegyeznek. Egy tápról, és egy konverterről mentek, ferritgyűrűt próbáltam, de nem sok eredményt hozott.
Mivel az akkuról táplálás megoldotta a problémát, nem sokat tököltem vele, mert úgyis ritkán volt használva. A vezetékekre gyanakodtam, hogy összeszed a levegőből mindenfélét, ezért abban reménykedtem, hogy a legyártatott panel majd megoldja a kérdést. Viszont hiába van meg a panel, félig van összerakva, mert most meg időm nincs rá.
"vezérlő órajelének visszirányú zaját is hatékonyan csillapítja."
Ezt nem tökéletesen értem. Az egyik eszköz órajele megy át zavarként a másik eszközre? Jól értem? Na, erre nem gondoltam, de lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Vicces képek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megette az internet felét az AI?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Asus Vivobook X411UA - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold