-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
DrojDtroll #4667 üzenetére
Persze, egy csomoszor. En STM32 nucleo 64 boardokat szoktam hasznalni, mert azokra ra lehet pattintani az Arduino shield-et, ami jol jon, ha van par monster moto shielded, meg solder breadboard shilded.
Mondjuk az arduino frameworkrol leszoktam, mert van a gepemen IAR, es ott megy a debug rendesen. Az STM Studio pl. rohadt jo, latod a kulonbozo baltozokat a kepernyon, hogyan valtoznak. Itt a videon mondjuk Keil van, de bemutatja, mit lehet az STM Studio-val alkotni. Popec! [link] -
Janos250
őstag
válasz
DrojDtroll #4667 üzenetére
Persze, UNOnál néhányszor. Ezért én már szinte kizárólag csak STM vagy ESP kontroller alapú boardokat használok. Sokkal gyorsabb, többet tud, korszerűbb, mellesleg még olcsóbb is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Napelem
- Azonnali fotós kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ashes of Creation (MMO)
- Apple MacBook
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest