- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Miért nem szép a HDR a tévéden?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- SONY LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Milyen házat vegyek?
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
ekkold #16761 üzenetére
Szia!
Ügyes megoldás!
Köszönöm a fáradozásaidat! A bajom azzal van, hogy nem csak különféle színeket villantok fel egyforma ideig, hanem elindulok pirossal, majd átúsztatom az elérhető összes szín érintésével, kb 15 másodperc alatt, majd villogtatok további színeket, majd ismét úsztatom a színeket, de félperces idő alatt megy el az elejétől a végéig. Ezért is használtam a color - delay párost és fix értékeket folyamatosan. A rendelkezésre álló tárhely majd' 1/5 részét el is foglaltam ezzel az igen buta és kezdetleges kóddal.
A végeredmény viszont -szerintem- egész jól néz ki. Ettől függetlenül bontok egy NANO-t és arra feltöltve megnézem, hogy a szépen megírt kódodat, hogyan tudom
teljesenelrontania saját ötleteim szerint kiegészíteni!?Ezért is hagynám ki az A és B átkapcsolásának lehetőségét...nincs rá szükség, mert elég hosszú, változatos effektusok kerültek a kódba. Mindössze a futási idő lekapcsolása lenne leginkább érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen routert?
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Üzleti vita és megbeszélés
- Miért nem szép a HDR a tévéden?
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest