- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
Janos250 #16297 üzenetére
Én úgy olvastam, ha nem húzom fel belső ellenállással, akkor marad testen, és ekkor hiába kapcsolok rá testet, nem történik semmi, akkor 5V kell a lábra. mint pulldown esetén.
Ez a szitu:
Ha a 3 pin pullup, akkor 5V a kimenet, és fehérre vált a ledÉn se értem, mert testre kellene bekapcsolnia, lehet hogy a 12V és 5V közti feszültség után is tud áram folyni, nem csak a 0V, ez a tippem.
A dobozban lévő 4pin csatin van a kapcsolt kimenet, ezeknek az R G B lábai mennek testre a különböző színek érdekében, ebből terveztem azt, ha az a láb test, akkor testre kapcsol az arduino is, jajjdejó, hát nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest