- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DougButabi
tag
válasz
gyapo11 #1395 üzenetére
gyapo11:
Szenzorokhoz simán átdrótoznám a házat, max 12-13 m lenne a legnagyobb távolság, ez nem tudom gondot okozna e. Hiszterézis-re én is gondoltam, de egy pár próbanap, próbahét után úgyis rendelkezésemre áll majd egy rakat adat, külső belső hőmérsékletek és, hogy mennyire jól tudtam tartani a kívánt beállításokat, majd utánahúzom a logikámat. De persze előtte ennek is utánaolvasok.
Szünetmentesre nem gondoltam, az a logikám, ha nincs áram, akkor nem kell működnie, ha meg visszajön, akkor elindul magától, minden megy tovább, jól gondolom?inf3rno:
robbanástól nem félek, minden kazánnak van védelme x fok visszatérő vízhőmérsékletnél lekapcsol. Persze a hibás működésre fel kell készülni, a terv a teljes távoli felügyelet internetről, telefonoldali progi, ami figyel mindent és probléma esetén jelez.Ezt a routerest részt elvetném, mert a kiinduló, hogy próbálgassam az arduino tudását, lehetőségeit, és ha már ezt teszem, akkor valami számomra igen hasznos projekt legyen. Persze nem árt ha meg is valósítható dolog:-)
Danex: nézegettem már ezt a blynk-et, bár nem merültem teljesen benne mit is tud, valszeg az elején jól jön majd az apróbb dolgok próbálgatásában, de a végeredménynek mindenképp egy saját android programot szeretnék, hogy ne kelljen kompromisszumot kötnöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv vilbill gar
- ASRock X570 Phantom Gaming 4 Alaplap
- 27% számlával! GIGABYTE B560 AORUS PRO AX Alaplap
- Vostro 5590 15.6" FHD IPS i7-10510U MX250 16GB 500GB magyar vbill gar
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3194, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest