- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DougButabi
tag
válasz
gyapo11 #1395 üzenetére
gyapo11:
Szenzorokhoz simán átdrótoznám a házat, max 12-13 m lenne a legnagyobb távolság, ez nem tudom gondot okozna e. Hiszterézis-re én is gondoltam, de egy pár próbanap, próbahét után úgyis rendelkezésemre áll majd egy rakat adat, külső belső hőmérsékletek és, hogy mennyire jól tudtam tartani a kívánt beállításokat, majd utánahúzom a logikámat. De persze előtte ennek is utánaolvasok.
Szünetmentesre nem gondoltam, az a logikám, ha nincs áram, akkor nem kell működnie, ha meg visszajön, akkor elindul magától, minden megy tovább, jól gondolom?inf3rno:
robbanástól nem félek, minden kazánnak van védelme x fok visszatérő vízhőmérsékletnél lekapcsol. Persze a hibás működésre fel kell készülni, a terv a teljes távoli felügyelet internetről, telefonoldali progi, ami figyel mindent és probléma esetén jelez.Ezt a routerest részt elvetném, mert a kiinduló, hogy próbálgassam az arduino tudását, lehetőségeit, és ha már ezt teszem, akkor valami számomra igen hasznos projekt legyen. Persze nem árt ha meg is valósítható dolog:-)
Danex: nézegettem már ezt a blynk-et, bár nem merültem teljesen benne mit is tud, valszeg az elején jól jön majd az apróbb dolgok próbálgatásában, de a végeredménynek mindenképp egy saját android programot szeretnék, hogy ne kelljen kompromisszumot kötnöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Külföldi munkavállalás
- Örülhetnek a tankok szerelmesei, jön a Spearhead 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Minden, ami Unreal Engine
- Mobil flották
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged