Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- ASUS ROG Ally
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DougButabi
tag
válasz
gyapo11
üzenetére
gyapo11:
Szenzorokhoz simán átdrótoznám a házat, max 12-13 m lenne a legnagyobb távolság, ez nem tudom gondot okozna e. Hiszterézis-re én is gondoltam, de egy pár próbanap, próbahét után úgyis rendelkezésemre áll majd egy rakat adat, külső belső hőmérsékletek és, hogy mennyire jól tudtam tartani a kívánt beállításokat, majd utánahúzom a logikámat. De persze előtte ennek is utánaolvasok.
Szünetmentesre nem gondoltam, az a logikám, ha nincs áram, akkor nem kell működnie, ha meg visszajön, akkor elindul magától, minden megy tovább, jól gondolom?inf3rno:
robbanástól nem félek, minden kazánnak van védelme x fok visszatérő vízhőmérsékletnél lekapcsol. Persze a hibás működésre fel kell készülni, a terv a teljes távoli felügyelet internetről, telefonoldali progi, ami figyel mindent és probléma esetén jelez.Ezt a routerest részt elvetném, mert a kiinduló, hogy próbálgassam az arduino tudását, lehetőségeit, és ha már ezt teszem, akkor valami számomra igen hasznos projekt legyen. Persze nem árt ha meg is valósítható dolog:-)
Danex: nézegettem már ezt a blynk-et, bár nem merültem teljesen benne mit is tud, valszeg az elején jól jön majd az apróbb dolgok próbálgatásában, de a végeredménynek mindenképp egy saját android programot szeretnék, hogy ne kelljen kompromisszumot kötnöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- LG (55UH5J-H.) 140CM 4K WIFI PROFESSIONAL MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold