-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Nem csodálkozom, mindenhol erre az eredményre jutnak a végén amikor elmondom, hogy hogy szeretném megoldani a dolgokat. mivel arra nincs időm, hogy csak ugy cél nélkül tanuljam a dolgokat, csak arra, hogy célirányosan valamit fokozatosan csak amire szükségem van.
Egyébként valami olyasmit szeretnék, mint egy quadro kopter csak más elveken mint a hagyományos kialakitás.
ahogy néztem ehhez kellene:
MPU9250es gryo
neo6m gps modul
egy brusless motor+vezérlő
6db távolságmérő
5db légnyomásmérő
egy humidity+temperature modulHa jol gondolom akkor I2C protokolon keresztül kellene összekötni , hogy minden modult rá tudjak kötni , máskülönben ütné egymást a jelek.
ÉS ahogy irtam ehhez kellene egy virtuális fejlesztő környezet ahol ezeket a modulokat be tudom állitani mielött fizikailag is belevágnék, mert ahogy látható igy is 15-20 ezer lenne az alkatrész és ahhoz elég sok, ha semmi nem lesz belőle és csak kidobtam rá a pénz.
De ha már virtuálisan látszik, hogy müködhet az amit elgondoltam akkor már van értelme tovább lépni az elméleti virtuális tesztekről a fizikai megvalósités felé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Napelem
- Azonnali fotós kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ashes of Creation (MMO)
- Apple MacBook
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest