-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
A guta megüt
. Így, hogy írtad, figyelmem az include-okra terelődött.
Lemaradt a .h elejéről az
#include <Arduino.h>
Így most a lebutított próba fájlt lefordítja, remélem a ténylegest is, de ma már nincs rá időm tökölni vele.Mindenesetre bosszantó, hogy olyan hibajelzést írt ki, amiből véletlenül se gondoltam erre. A tagfüggvényre írta a példányosítás után a használatnál, hogy nincs ilyen függvénye az osztálynak. Elég béna hibajelzés,hát hogyne lenne,amikor ott van,ugyanolyan típusú paraméterrel. -
Janos250
őstag
Teljesen tanácstalan vagyok :-(
Ha a types.h-t indcludolom, akkor meg abban is talál egy csomó hibát.
Korábbi programjaimat megnéztem,használtam a microkontrolleres programozásban szokásos uint típusokat,8,16,32-t egyaránt, clsaasokban is, paramétereknél is.
A windowst újraraktam DVD-ről,vírus se lehet.Képtelen vagyok rájönni,hogy mi a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged