Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Gaming notebook topik
- Léghűtés topik
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Korcsii
őstag
Ez hogy a fórum hölgy tagjainak lehessen saját avatartjuk szép gesztus lenne, de szerintem a sokak elleneznék ezt (természetesen nem a hölgyekre gondoltam). Szerintem ez a rendszer ami most van jó, és nem kéne megváltoztatni. Ja és honnan lehet tudni hogy hogy valaki fiú vagy lány? Vannak olyan nevek amikről eggyáltalán nem lehet eldönteni. És mivan ha valaki azt hazudja hogy lány?
Köszönöm az elismeréseteket a Jerrys képért.
[Szerkesztve] -
WN31RD
addikt
Támogatom mindkettőt, a másodikat annyi kiegészítéssel, hogy ne feltétel nélkül, hanem csak valamilyen ''könnyített'' rendszerben kaphassák meg az avatart (hogy ne az legyen a téma állandóan, hogy melyik idióta hazudja már megint azt, hogy nő, csak hogy saját képet kaphasson).
-
Yaye
őstag
Kösz az ötletet, mindenkinek, megtiszteltetésnek veszem. Szerintem vannak itt páran akik egymilliószor többet tesznek a fórumért, és elég jól elvannak lényegében széria fejekkel, szóval most már én is kivárom azt a kb 110 napot ami még hátra van. Úgy se találtam még ki hogy mit kérnék ha kérnék. De még 1x kösz, tényleg jólesett.

(Jerry tényleg jó lett.) -
ladybug
őstag
Kedves I_Am és Modok!
Hadd kezdjem én a köszönetet hölgytársaim nevében. Nagyon kedves és figyelmes lépés ez részedről/részetekről. Azt hiszem, nem csak a magam nevében mondhatom, hogy jól érezzük magunkat itt köztetek. Örülük, hogy ilyen jó társaság. Nagyon hamar befogadtok ide mindenkit, és segítitek egymást, minket. Köszi még egyszer ezt a tiszteletet.
Yaye pedig valóban fantasztikus munkát végez az avatarokkal. Megérdemel egy jutalmat.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
● Arcképek ömlesztett listája az első hozzászólásban.

- ASUS TUF Gaming RX 6800 XT
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest