Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
besaints
tag
válasz
Kavinton75
üzenetére
Ez nem csak külső tápot ad az OTG USB eszközöknek? (Vagyis nem tölti a tabletet közben!) Jól gondolom? Mert nem mindegy.
-
Ryobi
csendes tag
válasz
Kavinton75
üzenetére
Sziasztok!
Sajnos nem érdemes ezzel próbálkozni, ugyanis a Media Creation Tool is csak a 10240-es Build-et szedi le,
nem a novemberi frissített verziót.
Info:[link]
-
válasz
Kavinton75
üzenetére
köszönöm! -
válasz
Kavinton75
üzenetére
Van esetleg linked? #lustakoncsik
Köszi előre is! -
törölt tag
válasz
Kavinton75
üzenetére
A MediaCreationTool.exe progival csináld meg a pendriveot.
-
Gipsz75
csendes tag
válasz
Kavinton75
üzenetére
Szia!
Biosba be kell kapcsolni az usb boot lehetőséget.
Ezt úgy tudod elérni, hogy az otg kábelre rákötöd az usb-s bilentyűt, és indításkor az "ESC" billentyűvel belépsz.
Fontos, hogy a bootolás csak akkor működik, ha az általam elmlített programmal írod ki a win10 isot (ugye ami 32 bites
)Ez a program:
WinSetupFromUSB-1-6-beta2
Ha mással írtam, nálam sem bootolt be.
Én úgy csináltam, hogy az otg kábel végére rádugtam egy usb hubot (4 portos), rádugtam egy usb billentyűt + egeret és a pendrivet, és szépen feltelepítettem

-
törölt tag
válasz
Kavinton75
üzenetére
Ha nincs win, akkor alapból USB-ről akar bootolni.
Szerintem csinálj egy telepítőt az MS előző hsz.-ben leírt progijával, ha úgysem menne, akkor lehet hogy érdemes lenne egy másik pendrivet is kipróbálni.
Találkoztam már olyannal, hogy egy gép bootolt a direkt erre tartott pendiveomról, amiről előtte több gépet is telepítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 3DMark 11 eredmények
- Kuponkunyeráló
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen TV-t vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Projektor topic
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- iPad Mini 6 Fekete 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4557
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

köszönöm!
)