Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
vargalex
üzenetére
Azthiszem feladom, próbálkoztam a hivatalos (realtek) oldalról letölthető driverrel(r8168-8.052.01.tar.bz2, az arch féle r8169-et blacklistre tettem), ipv4 továbbra sem megy, pl prohardvert az ip begépelésével sem érem el, megpingetni sem tudom(hálózat elérhetetlen). Az 1Gbit-es linksebességet viszont úgy tűnik stabilan tartja. Csak ipv6-os oldalak jönnek be. MacOS, Windows alatt normálisan megy az integrált nic. Van axagon ade-src usb-s nic-em, de azzal is hasonló tapasztalatom van arch alatt, mivel az is realtek chipes... Lehet rendelni kéne valahonnan egy asix chipes usb-s nic-et, de magyarországon ilyet nem forgalmaznak tudomásom szerint, max aliról lehetne rendelni, de külföldről nem merek, macera a vámeljárás, angolul sem tudok annyira jól, ha valami gond lenne a rendeléssel/szállítással h reklamáljak. Rakok debiant arch helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- 202 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U7 255H, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB