- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Részletezte a Clearwater Forest felépítését az Intel
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vargalex #8813 üzenetére
Azthiszem feladom, próbálkoztam a hivatalos (realtek) oldalról letölthető driverrel(r8168-8.052.01.tar.bz2, az arch féle r8169-et blacklistre tettem), ipv4 továbbra sem megy, pl prohardvert az ip begépelésével sem érem el, megpingetni sem tudom(hálózat elérhetetlen). Az 1Gbit-es linksebességet viszont úgy tűnik stabilan tartja. Csak ipv6-os oldalak jönnek be. MacOS, Windows alatt normálisan megy az integrált nic. Van axagon ade-src usb-s nic-em, de azzal is hasonló tapasztalatom van arch alatt, mivel az is realtek chipes... Lehet rendelni kéne valahonnan egy asix chipes usb-s nic-et, de magyarországon ilyet nem forgalmaznak tudomásom szerint, max aliról lehetne rendelni, de külföldről nem merek, macera a vámeljárás, angolul sem tudok annyira jól, ha valami gond lenne a rendeléssel/szállítással h reklamáljak. Rakok debiant arch helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest