Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
Shyciii
üzenetére
Persze, akár openbox-ot, akár gnome2-t használtam, biztos, hogy kevesebb erőforrás kellett neki. Sőt, mondok jobbat, nekem jobban kézreáll a GTK, amikor python-ban UI-t készítek, mint a QT.
Amikor fiatal voltam, én sem haboztam mindent beállítani a saját számíze szerint pl. openbox-ban, de most már nem érdekel. Amennyire kell, testreszabom oszt' csókolom. Tudom, egyszer kell rászánni az időt, de régebben szerettem ezt meg azt kipróbálni, és végül maradt a kde. Például Dolphin-nál vagy SMplayer-nél jobbat én nem találtam és a Dolphin-t nem volt jó gtk környezetben használni. Viszont ezért (is) jó a linux, mindenki azt csinál, amit akar!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

BoB