- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
Shyciii #8373 üzenetére
Persze, akár openbox-ot, akár gnome2-t használtam, biztos, hogy kevesebb erőforrás kellett neki. Sőt, mondok jobbat, nekem jobban kézreáll a GTK, amikor python-ban UI-t készítek, mint a QT.
Amikor fiatal voltam, én sem haboztam mindent beállítani a saját számíze szerint pl. openbox-ban, de most már nem érdekel. Amennyire kell, testreszabom oszt' csókolom. Tudom, egyszer kell rászánni az időt, de régebben szerettem ezt meg azt kipróbálni, és végül maradt a kde. Például Dolphin-nál vagy SMplayer-nél jobbat én nem találtam és a Dolphin-t nem volt jó gtk környezetben használni. Viszont ezért (is) jó a linux, mindenki azt csinál, amit akar!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Facebook és Messenger
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest