- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Erőgép kompakt tábla formájában a Redmitől
- Riasztó topik
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
vargalex #7438 üzenetére
Kéne, de nem kapja meg. És az is feltűnő volt, hogy eddig külsős megoldásból 3-at is láttam, és egyik sem csak udev-es megoldással csinálta meg. Gondolom nem véletlenül. Gyakorlatilag mindegyik csak arra használta az udev-et, hogy egy szolgáltatást restartoljon, ami meg egy scriptet indít, és scriptben kezelték le. Nekem is csak így működik rendesen. Sőt most hogy találtam végre egy fuse-t használó mtp-s programot, ami nem csak olvashatóvá teszi az mtp tartalmát, hanem írhatóvá is (simple-mtpfs, jmtpfs pl nem engedi írni, hiába adom meg opcióként akár -o rw-vel, vagy umask-al, vagy owner a saját useremmel), így azt is beleteszem majd ebbe a scriptbe szerintem, ha meg tudja különböztetni az udev azt hogy usb-vel rádugom a telefont és aközött, hogy be is kapcsolom az mtp-t rajta. Mert mindkettőnél egyelőre csak azt látom, hogy usb-s actiont ír ki, vagyis eléggé félrevezető. Ha nem tudja az sem baj, mert egy gombhoz rendeltem az mtp felmountolását és a vifm megnyitását pont abba a mappába, úgyhogy használható az is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest