- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik
- Bluetooth hangszórók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Archttila #7357 üzenetére
Igen, azok a sorok még egy régi, X.org-os i3wm configból maradtak hátra, amit elfelejtettem törölni. De majd belejavítok a konfigba, mert már változott még egy ponton, pavumixer helyett már terminálos pulsemixer-t használok. Régen vacilláltam az ncpamixer és a pavumixer helyett, az egyik minimalista, de nem tudott mindent, ezért a GUI-snál maradtam (úgyis ritkán használom, csak mikor a külső DAC-om használom), de most kiváltja őket egy harmadik.
Ezek a változások most jönnek, mert most nem is Arch + Sway-en vagyok, hanem pár napig még Artix + X.org + Openbox-szal kísérletezek egy másik SSD-ről, ebben már át vannak vezetve az újdonságok, de még a Sway konfigjába nem, azt majd klónozás után ejtem meg, ahogy rákerül az új laptop új SSD-jére. Eddig nem tudtam klónozni, mert először SSD-t kellett venni, majd miután megérkezett, csavarhúzókészletet a torx csavarokhoz, majd időm nem volt, és csak most került be az új gépbe az új SSD, a napokban megy rá a klónozás.
Nem lenne rossz az Artix, ami miatt dobom, az az, hogy a mirrorjai lassúak. Meg az OpenRC-vel összecsiszoltsága nem valami jó, bár lehet runit-tal vagy S6init-tel jobb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest