-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Most néztem, kimaradt a „se”. Úgy akartam, hogy a „JOE se rossz”, magyarán az is jó, csak nem népszerű, nem vonz sok embert, mert eleve WordStar-t kevesen használtak. Fáradtan nem kéne fórumozni.
(#7171) sati: az a kiindulóprobléma a vágólappal, hogy az X-es alkalmazások látják egymás vágólapját, de a waylandes alkalmazásokét nem látják. És fordítva is igaz. Ha a FF-ot átkapcsolod Wayland-módba, akkor ugyan látni fogja a waylandes alkalmazások vágólapját, de cserébe akkor az X-esekét nem látja.
A Wofi-ról hallottam, de még nem próbáltam. De ez a bemenu teljesen új, arról még nem is hallottam, hétvégén kipróbálom. Nálam jól megy a dmenu, még sose fagyott. Olyan viszont előfordult régebben, akkor is nagy ritkán, amikor néha úgy marad a képernyőn, és akkor nem lehet eltüntetni. Mostanában nem futottam bele.
-
Archttila
veterán
Ne sajnáld. Tegnap lefekvés előtt nekiültem egy kicsit konfigolni és meglepődve tapasztaltam, hogy van copy/paste
így pillanatok alatt belőttem a fontokat (köszi a subpixel tippet
) a swaybar-t waybar-ra cseréltem amit témáztam (a menükre még nem volt időm) szóval így már egész pofás a UI
egyszerűen imádom
Szerintem arról lehet szó amit korábban is írtál, mégpedig hogy FF (about:config) alatt is engedélyezni kell a Wayland-et. (csak gondolom akkor ugrik a copy/paste) de ezt az esti film után még lehet meglesem.jah igen!
Az egyik frissítés után a dmenu fagyasztotta a gépet, így tettem egy próbát a Wofi-val (ami nekem annyira nem tetszett), szóval hamar repült. Kis keresés után rátaláltam a nativ bemenu-re, így most azt használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Formula-1
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ASUS TUF Gaming F16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest