Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen házat vegyek?
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Projektor topic
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Mar pont irni akartam, hogy hivatalos tarolobol van, es teljesen szuz install, de kozben eszembe jutott, h egy Sync-et azert bealitottam neki. Biztos ami bizots alapon nyomtam ra egy log out-ot es voala, szepen mukodik.
(Wayland alatt is)Szoval mivel eleg friss ez az Arch (nem nagyon van idom foglalkozni vele) gondolom az FF Sync mukodesehez hianyzik meg valami csomag a rendszerbol, illetve az is elkepzelheto, h ez egy realative friss bugba futittam bele, ami a kobetkezo build-ben majd javitva lesz (meg nem neztem utana)

Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gyúrósok ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen házat vegyek?
- BMW topik
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.14.)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
(Wayland alatt is)
BoB