Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- 3D nyomtatás
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
üzenetére
Ha a Secure Boot be van kapcsolva, akkor szopás az UEFI boot, olyan bootmanager kell akkor, ami kezeli a shim-et. Azt nem tudom, hogy a systemd-boot kezeli-e. Sose használtam Secure Bootot, az első, amit kikapcsolok, mert
1) mint védelem nem sokat ér ténylegesen
2) csak megkeseríti az ember életét OS-ek telepítésekor
3) akármilyen OS-en driverek telepítésekorAz ujjlenyomat-olvasónak nem kéne elvileg megkívánnia a Secure Bootot, de ki tudja, lehet azon a gépen fogja. Mondjuk ezekben én nem tudok neked segíteni, mert semmi ilyen flancos dolgot nem használok, se Secure Boot, se ujjlenyomat-olvasó, se Windows Live arcfelismerés, se VR-szemüveg, se multimonitor setup, se 100 gombos 3000000 DPI-s Gaming Pro RGB Ultra egér, se BT-os eszközök, se USB-s vibrátor, se semmi ilyen szarokat nem használok, nem kötözgetek a gépre. Így ilyen spéci dolgokról nem tudok nyilatkozni, hogy mi mit igényel, hogy menjen. Régi vágású vagyok, bekapcsolom a gépet, beépített eszközöket, beépített kijelzőjét használom, egy kijelző, 1 virtual desktop, tapipad, stb..
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Androidos fejegységek
- Battlefield 6
- Melyik tápegységet vegyem?
- War Thunder - MMO Combat Game
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 4. nap: Sorry We're Closed
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BoB