- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
#63718632 #6870 üzenetére
Ha a Secure Boot be van kapcsolva, akkor szopás az UEFI boot, olyan bootmanager kell akkor, ami kezeli a shim-et. Azt nem tudom, hogy a systemd-boot kezeli-e. Sose használtam Secure Bootot, az első, amit kikapcsolok, mert
1) mint védelem nem sokat ér ténylegesen
2) csak megkeseríti az ember életét OS-ek telepítésekor
3) akármilyen OS-en driverek telepítésekorAz ujjlenyomat-olvasónak nem kéne elvileg megkívánnia a Secure Bootot, de ki tudja, lehet azon a gépen fogja. Mondjuk ezekben én nem tudok neked segíteni, mert semmi ilyen flancos dolgot nem használok, se Secure Boot, se ujjlenyomat-olvasó, se Windows Live arcfelismerés, se VR-szemüveg, se multimonitor setup, se 100 gombos 3000000 DPI-s Gaming Pro RGB Ultra egér, se BT-os eszközök, se USB-s vibrátor, se semmi ilyen szarokat nem használok, nem kötözgetek a gépre. Így ilyen spéci dolgokról nem tudok nyilatkozni, hogy mi mit igényel, hogy menjen. Régi vágású vagyok, bekapcsolom a gépet, beépített eszközöket, beépített kijelzőjét használom, egy kijelző, 1 virtual desktop, tapipad, stb..
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest